social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βεργέτης και Περιστερίδης για το ματς με τη Ρόδο

Βεργέτης και Περιστερίδης για το ματς με τη Ρόδο

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Τετάρτης (31/3, 14:00) εκτός έδρας, κόντρα στη Ρόδο, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Football League, πραγματοποίησαν ο προπονητής της ομάδας της Νίκη Βόλου, Στάικος Βεργέτης, και ο τερματοφύλακάς, Κώστας Περιστερίδης.

 
Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Βεργέτης:
 
"Είτε κερδίζαμε το προηγούμενο παιχνίδι, είτε το χάναμε, όπως και έγινε, οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτές τις μέρες κάναμε με τα παιδιά αυτά που έπρεπε. Είχαμε μία βιντεοανάλυση μαζί τους, να δούμε τί δεν πήγε καλά, έγιναν δύο προπονήσεις, κατά τις οποίες φροντίσαμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά που έχουμε να βελτιώσουμε κι ευελπιστώ πως η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια.
 
Έχουμε πίσω μας ήδη ένα 90λεπτο που μας βοήθησε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Έχουμε απουσίες, αλλά αυτή η διαδικασία είναι μέρος του ποδοσφαίρου, κι άλλες ομάδες έχουν απουσίες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έρχονται από έναν χρόνο αποχής και "μπαίνουν" σε ένα πρωτάθλημα με συνεχόμενους αγώνες, πρόκειται για μία διαδικασία αρκετά δύσκολη γι' αυτούς. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά θα συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοια θέματα, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Από 'κει και πέρα, όμως, πιστεύω πως το ρόστερ μας είναι έτσι διαμορφωμένο που μπορεί να "καλύψει" οποιαδήποτε απουσία παίκτη".
 
Από τη μεριά του, ο Κώστας Περιστερίδης ανέφερε τα εξής:
 
"Η ομάδα, στην πρεμιέρα, δεν πήρε το αποτέλεσμα που θα ήθελε. Από 'κει και πέρα, όμως, εμείς πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το παιχνίδι του Σαββάτου ανήκει στο παρελθόν, έρχεται το παιχνίδι στη Ρόδο που είναι εξίσου δύσκολο. Ξέρουμε ότι σε αυτό το μικρό πρωτάθλημα των τριών μηνών και των 18 αγωνιστικών, οφείλουμε να σκεφτόμαστε πως κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός. Πιστεύω πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή, θα έρθουν νίκες και ήττες, αλλά εμείς οφείλουμε πάντα να κοιτάμε μπροστά.
 
Η ομάδα, τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει χτιστεί από την αρχή και κάνει βήματα μπροστά, το βλέπουν όλοι αυτό. Δεν μπορούμε από ένα αποτέλεσμα να βγάζουμε συμπεράσματα και να φέρνουμε την καταστροφή. Ο κόσμος στεναχωρήθηκε, αλλά το ίδιο στεναχωρηθήκαμε κι εμείς. Οι νίκες που θα έρθουν, θα τον "ζεστάνουν" πάλι κι όλοι θα δουν πως αυτή η ομάδα είναι για παραπάνω πράγματα. Να μην "ξενερώνει" ο κόσμος μας, τον νιώθουμε και θέλουμε να εξακολουθεί να είναι δίπλα μας και πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη".
 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35