social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό ψυχολογίας στο Αιγάλεω ο Ιάλυσος (0-2)

Διπλό ψυχολογίας στο Αιγάλεω ο Ιάλυσος (0-2)

Μεγάλο διπλό για τον Ιάλυσο που επικράτησε με 0-2 του Αιγάλεω για την 2η αγωνιστική και παιρνει σημαντική ψυχολογική ώθηση.

Η ομάδα της Ρόδου έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Παπαδόπουλο που με δυο γκολ στο 50' και 74' βρήκε δίχτυα πήρε ένα σπουδαίο διπλό δίνοντας αξία στο Χ της πρεμιέρας με την Καλλιθέα.

Από την άλλη το Αιγάλεω δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα έχοντας ωστόσο σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί ή και να ισοφαρίσει ακόμη το ματς.

Στο 11' ο Αναστασίου έκανε το σουτ όμως ο Ανδρούτσος έδιωξε ενώ στο 34' ο Μαχαίρας δεν έκανε το σουτ αφού προτίμησε να τροφοδοτήσει τον Μπαρμπαρούση.

Στο 62' το Σίτι ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αναστασίου και λίγα δευτερόλεπτα μετά. Στο 79' ο Ιάλυσος έμεινε με παίκτη λιγότερο στο ματς λόγω αποβολής του Μπουσάι με δεύτερη κίτρινη. 

Γενικότερα το Σίτι δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και το πλήρωσε, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει αξία στο διπλό της πρεμιέρας επί της Νίκη Βόλου..

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

7 Φάουλ Τσιλιγκίρη κεφάλια Μπαρμπαρούση άουτ

11 Ο Αναστασίου βρέθηκε απέναντι από τον Ανδρούτσο σούταρε όμως ο τερματοφύλακας του Ιαλυσού απομάκρυνε

17 Πρώτη στιγμή για τον Ιάλυσο. Σουτ Ρούσσου έξω από την περιοχή ο Σικαλιάς μπλοκαρει

34'.Ο Μαχαίρας αντί να σουτάρει κι ενώ ήταν μόνος του θηλεσε να πασάρει στον Μπαρμπαρούση με αποτέλεσμα η ευκαιρία να χαθεί.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ. Στο 50' ο Παπαδόπουλος με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

62 Σε δυο περιπτώσεις, μια για τον Αναστασίου και σε ένα χέρι του Μπουσάι το Αιγάλεω φωνάζει για πέναλτι.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ. Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Παπουτσογιαννόπουλος τροφοδότησε τον Γιώργου που έστρωσε έτοιμο γκολ στον Παπαδόπουλο και έκανε το 0-2.

79' Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη ο Μπουσάι.

81' Φάουλ Χαντί αρκετά μέτρα άουτ.

82' 83' Σέντρα Μαγκάκη προσπάθεια του Οικονομόπουλου μόλις άουτ

84' Ζητάει πέναλτι το Αιγάλεω πάνω στον Μπαρμπαροήση όμως ο Βεργέτης σφυρίζει θέατρο.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας) Σικαλιάς, Μαγκάκης (83' Τσίτσαρης), Αναστασίου, Οικονομόπουλος, Παπανικόλας, Μαχαίρας (77' Πινιώτης), Λάσκαρης (77' Χαντί), Τσιλιγκιρης, Γουερέ (46' Μπουρλάκης), Σταματάκης (54' Οκάν), Μπαρμπαρούσης.

aigaleo-e_del.jpg

ΙΑΛΥΣΟΣ (Βαγγέλης Χαντες) Ανδρούτσος, Γκέζος (78' Μανιώτης), Μπουσάι, Καρπαθάκης, Τερζίου, Σκεντεράι, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούσσος, Χατζησάββας (87' Σταθόπουλος), Παπαδόπουλος (87' Καντούσης), Μαστραντωνάκης (70' Γιώργου).

ialysos-endekada.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35