social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

2Χ2 για την Καλαμάτα 1-0 την Επισκοπή

2Χ2 για την Καλαμάτα 1-0 την Επισκοπή

Με γκολ του Μπουσμπίμπα στο 7' η Καλαμάτα επικράτησε της Επισκοπής με 1-0 για την 3η αγωνιστική της Football League και έφτασε τις δυο νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν και πλέον περιμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να δουν εάν θα βρίσκονται μόνοι πρώτοι.
Η Μαύρη Θύελλα είχε καλά διαστήματα απέναντι σε ένα καλοδουλεμένο σύνολο, με την Επισκοπή να έχει καλά διαστήματα και ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους Ρεθυμνιωτες που έμειναν στους 4 βαθμούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

Γκοοολλλλ για την "Μαύρη Θύελλα"!!!!
8' Ατομική ενέργεια από αριστερά του Μπουσμπίμπα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με σουτ στην κλειστή γωνία έγραψε το 1-0 για την Καλαμάτα!

Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου που έκανε γκολ στη μοναδική της ευκαιρία μετά από 17 λεπτά αγώνα.

13' Πρώτη κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση, τη δέχθηκε ο Αναστασόπουλος της Καλαμάτας για μαρκάρισμα στη μεσαία γραμμή.

18' Μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους... Ο Σουμπασάκης μπήκε από δεξιά και έκανε τη σέντρα, με τον Λίμα να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και τον Ταϊρη να πραγματοποιεί φοβερή απόκρουση, κρατώντας το 1-0!
25' Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει δώσει χώρο στην Επισκοπή μετά το 15' και μπορεί να το πληρώσει... Από τη δεξιά πτέρυγα η ομάδα της Κρήτης είναι πολύ επικίνδυνη και ο Κωνσταντινόπουλος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα...

33' Οι Μαρκόφσκι (κορυφή στην επίθεση) και Αλεξόπουλος (δεξί φτερό) δεν έχουν φανεί μέχρι τώρα, έχοντας τροφοδοτηθεί ελάχιστα. Ο Μπουσμπίμπα είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της τοπικής μας ομάδας, ενώ πρωτοβουλίες παίρνει και ο Σουμπίνιο.

41' Ο Αναστόπουλος αλλάζει θέση στους Αλεξόπουλο και Μπουσμπίμπα. Ο πρώτος πήγε αριστερό εξτρέμ και ο σκόρερ της Καλαμάτας είναι δεξί χαφ, σε σύστημα 4-2-3-1.

46' Σέντρα από δεξιά του Μπουσμπίμπα, ο Αλεξόπουλος έβαλε ωραία το κορμί του και έπιασε το γυριστό σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε αμυνόμενο και να φεύγει κόρνερ.

56' Σέντρα του δραστήριου Σουμπασάκη από δεξιά, λάθος συνεννόηση Ταϊρη- Μπακαγιόκο, ο Τσιριγώτης έκανε το γύρισμα όμως ο Τσελεπίδης έδιωξε με κεφαλιά λίγο πριν τη γραμμή.

70' Καλή στιγμή για την Επισκοπή, με τον Παναγιωτίδη να σουτάρει εκτός περιοχής και την μπάλα να φεύγει μισό μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ανδριανός (Αχαϊας) και βοηθοί οι Κακαφώνης (Αχαϊας) και Καραλής (Ηλείας).

88' Μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους. Ο Τιάγκο έκανε τη σέντρα, ο Γεωργούσης αμαρκάριστος έκανε το κοντρόλ από τη μικρή περιοχή, όμως δεν έπιασε καλά το σουτ και οι αμυντικοί της Καλαμάτας έδιωξαν την μπάλα!
Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταϊρης, Παναγιώτου, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Κωνσταντινόπουλος, Αναστασόπουλος (46' Παπατόλιος), Παυλίδης (77' Ζαχαρόπουλος), Σουμπίνιο (60' Κέρι), Μαρκόφσκι, Αλεξόπουλος (72' Τριανταφυλλάκης) , Μπουσμπίμπα (72' Ηλιόπουλος).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Βουτσελάς, Ανδρικόπουλος, Χρουσιέλ (45' Γεωργούσης), Ανδρέου (67 Γιαννιώτης), Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Τιάγκο, Παναγιωτίδης, Τσιριγώτης (67' Τσόφλιος), Σουμπασάκης (80' Κουτάντος), Λίμα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35