social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βέλιτς: Επιθετικό φάουλ το γκολ της Καλαμάτας

Βέλιτς: Επιθετικό φάουλ το γκολ της Καλαμάτας

Το ότι ουδείς γνωρίζει επ’ ακριβώς τί θα γίνει στη λίγκα και το ότι στο γκολ του Μπουσμπίμπα προηγείται καθαρό επιθετικό φάουλ (σ.σ. στο ξεκίνημα της φάσης, ο σκόρερ τραβάει με το αριστερό του χέρι τον Πολυχρόνη και τον σωριάζει στο έδαφος), ήταν δύο από τα κάμποσα που είχε να σχολιάσει ο προπονητής της ομάδας της Επισκοπής, Γιαμίσκο Βέλιτς.

Ο ίδιος είδε τους ποδοσφαιριστές του να μοχθούν, να είναι καλύτεροι του αντιπάλου τους αλλά έλειψε το γκολ…


“Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Το λέω αυτό γιατί δεν είναι εύκολο να δίνουν τα παιδιά τρίτο ματς μέσα σε μία εβδομάδα μετά από τόση μεγάλη αποχή.


Όσον αφορά το ματς, δυστυχώς για μας, υπάρχει σοβαρό διαιτητικό λάθος σε τρίτο διαδοχικό ματς που επηρεάζει και σήμερα -θεωρώ- το τελικό αποτέλεσμα. Το γκολ προέρχεται από ένα επιθετικό φάουλ και στη συνέχεια ο παίκτης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από μία ατομική ενέργεια.

Τονίζω τη λέξη “ατομική” γιατί σε επίπεδο ομάδας ήμασταν ανώτεροι σε όλους τους τομείς από την Καλαμάτα παρ’ ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την εν συνόλω απόδοσή μας. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο. Από μια αμφισβητούμενη φάση κατάφερε ο αντίπαλος να σκοράρει. Εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε κάποιο γκολ στις φάσεις που θελήσαμε να δημιουργήσουμε.

Ξέχωρα από το ματς, απ’ όλα όσα είδα, είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την υποδοχή της Καλαμάτας. Ήταν ένα άψογο, ποδοσφαιρικό περιβάλλον κι έτσι πρέπει να συμβαίνει στη Football League.”

Ερωτηθείς για τη συνέχεια, ο κ. Βέλιτς επεσήμανε: “Νομίζω ότι είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Κανένας δεν ξέρει πόσοι ανεβαίνουν. Κανείς δεν γνωρίζει τη δυναμική του αντιπάλου ή ακόμα-ακόμα και τη δική του. Εμείς είχαμε τις δυσκολίες μας στην αρχή ωστόσο υπάρχει αριθμητικά μια ανακούφιση στη δυναμική του ρόστερ. Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζουμε με ένα μικρό ρόστερ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35