social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλλιθέα: Προβλήματα ενόψει Επισκοπής-Συγχαίρει Δημητρίου

Καλλιθέα: Προβλήματα ενόψει Επισκοπής-Συγχαίρει Δημητρίου

Με ανακοίνωση που εξέδσε η Καλλιθέα συνεχάρη τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ, Παναγιώτη Δημητρίου για την εκλογή του στην ΕΠΟ, ενώ ενημέρωσε για τα αγωνιστικά κομμάτια για το ματς με την Επισκοπή.

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ ΓΣΚΑΛΛΙΘΕΑ συγχαίρει τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη_Δημητρίου, για την εκλογή του στην ΕΠΟ και του ευχόμαστε να είναι γερός και ότι καλύτερο επιθυμεί .

Επίσης , ευχαριστούμε την διοίκηση του #Ασπροπύργου για την φιλοξενία που μας επιφύλαξε στο προχθεσινό αγώνα (4/4) και υποσχόμεθα να ανταποδώσουμε. 

Ακόμη, όσο αφορά τα αγωνιστικά η λίστα με τους τραυματισμούς όλο και μεγαλώνει αφού εκτός από τον μόνιμο τραυματία Φλοσαρντ Μάλτσι και τους Χοτζάλλι , Ρόππα που δεν μπορέσαν να είναι έτοιμοι στο κυριακάτικο παιχνίδι προστέθηκαν οι δυο αναγκαστικές αλλαγές Κουρεπίνης , Μουσταφίδης ενώ ενοχλήσεις αισθάνεται και ο Γιώργος Στούπη
Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας με επικεφαλής τον κύριο Τσακωτό ,τον οποίο ευχαριστούμε για την βοήθεια που μας προσφέρει, κάνει ότι μπορεί προκειμένου όσο το δυνατό περισσότεροι από τους προαναφερθέντες να είναι στη διάθεσή του Γιάννη Τάτση, στο εκτός έδρας αγώνα με την Επισκοπή Ρεθύμνου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35