social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αργυρόπουλος: Θα γινόμαστε καλύτεροι

Αργυρόπουλος: Θα γινόμαστε καλύτεροι

Το δικό του μήνυμα συσπείρωσης έστειλε ο αρχηγός του Ασπροπύργου Λεωνίδας Αργυρόπουλος

 Όταν βγήκε η απόφαση πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα μας ξανά η ομάδα είχε στη διάθεση της 4 συμβόλαια. 

Ενώ υπήρχε το χρονικό περιθώριο να δημιουργηθεί μια καινούργια ομάδα εφόσον αυτή ήταν η απόφαση του τεχνικού διευθυντή, χάθηκε πολύτιμος χρόνος με αποτέλεσμα ο σχεδιασμός μας να πάει αρκετά πίσω. 
Ο προπονητής, που η αξία του συγκεκριμένου ανθρώπου στο ποδόσφαιρο δε μπορεί να σχολιαστεί, προσπαθούσε μέσα από δοκιμές παιχτών να βρεθεί κάποια λύση έτσι ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. 
Ξέροντας πως τα χρονικά περιθώρια στένευαν αρκετά δεν υπήρχαν λύσεις. 
Με την έλευση του κυρίου Μαργέτη και των συνεργατών του κυρίων Γιδάκου, Χουζούρη και Παπασταθόπουλου τις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας η ομάδα μας μπήκε πλέον σε σωστή πορεία. Αυτοί οι άνθρωποι δούλευαν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να μπορέσει η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα. 
Εμείς οι ποδοσφαιριστές ξέραμε πως ήταν πολύ δύσκολο να πάμε στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας καθώς δεν υπήρχαν παίχτες στο ρόστερ και όμως με τεράστια προσπάθεια καταφέραμε να πάμε ακόμα και μια μέρα πιο πριν. 
Όλα αυτά δε αποτελούν δικαιολογία για το κακό μας ξεκίνημα ήταν κάτι όμως που θα μπορούσε να συμβεί γιατί είχαν γίνει παρά πολλά λάθη μέχρι την έλευση του κυρίου Μαργέτη. Θέλω προσωπικά και εκ μέρους των συμπαικτών μου να ζητήσω μια συγγνώμη στο κόσμο της ομάδας γι αυτό μας το ξεκίνημα όμως θέλω να τους υποσχεθώ πως όλο αυτό θα αλλάξει γιατί γίνεται σωστή δουλειά στη προπόνηση και αυτό θα φανεί. Αγώνα με τον αγώνα θα είμαστε καλύτεροι.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35