social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προαναγγελία Νοτίου ομίλου Football League

Προαναγγελία Νοτίου ομίλου Football League

Το ενδιαφέρον στο Νότιο όμιλο της Football League κορυφώνεται, αφού οι τέσσερις από τις πέντε ομάδες που ακόμα δεν έχουν ήττα, παίζουν μεταξύ τους. Και μάλιστα οι δύο αγώνες γίνονται στο νησί της Ρόδου.

Ρόδος – Καλαμάτα

Καινούρια στην κατηγορία, η ιστορική Ρόδος ξεκίνησε με τρεις ισοπαλίες και ψάχνει την πρώτη νίκη, υποδεχόμενη την Καλαμάτα, που βρίσκεται στην κορυφή.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μετά την ισοπαλία στη Νάξο πέτυχε δύο νίκες και πέρα από το γεγονός ότι δεν έχει χάσει, δεν έχει δεχτεί ακόμα και γκολ.

Οι δύο ομάδες έχουν να παίξουν μεταξύ τους πάνω από 11 χρόνια. Ήταν στις 14 Μαρτίου του 2000, όταν η Ρόδος νικούσε στην Β’ Εθνική τότε με 2-0 (34′ αυτογκόλ Παπουτσής, 55′ σουτ Ιράλα). Και οι δύο ομάδες υποβιβάστηκαν τότε. Η Ρόδος στην Γ’ Εθνική και η Καλαμάτα έφτασε στην Δ’ Εθνική για οικονομικούς λόγους.

Ιάλυσος – Σαντορίνη 2020

Στο νησί της Ρόδου, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, παίζει και ο Ιάλυσος με την Σαντορίνη 2020. Και για τις δύο ομάδες το ξεκίνημα είναι εντυπωσιακό.

Ο Ιάλυσος αφού ισοφάρισε στην έδρα του στο 90′ την Καλλιθέα, έκανε δύο εντυπωσιακά “διπλά” με τη Νίκη Βόλου και το Αιγάλεω, δείχνοντας ότι έχει πρωταγωνιστικές διαθέσεις.

Για τη Σαντορίνη 2020, την πολύ καινούρια ομάδα όπως δείχνει και το όνομά της, το παρθενικό ξεκίνημα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα είναι θετικό. Νίκησε το Αιγάλεω, αφού ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες και να σημειώσουμε ότι παίζει στη Νάξο γηπεδούχος.

Επισκοπή – Καλλιθέα

Η άλλη αήττητη ομάδα της πεντάδας, η Καλλιθέα μετά από δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα, πέτυχε την πρώτη της νίκη επί του Ασπροπύργου. Τώρα δοκιμάζεται στο Ρέθυμνο με την μαχητική Επισκοπή.

Στα δύο χρόνια που οι δύο ομάδες έπαιξαν μαζί στην τότε Football League, αλλά Β’ κατηγορία, η Καλλιθέα κέρδισε πέντε παιχνίδια και ένα έληξε ισόπαλο, είναι δηλαδή αήττητη από την Επισκοπή. Το τελευταίο ήταν στα Playoff του 2015, στις 10 Μαΐου 2015, Επισκοπή – Καλλιθέα 0-2 (4′ κεφαλιά Αρναρέλλης, 68′ σουτ Ντουρμισάι).

Αιγάλεω – Ασπρόπυργος

Με νέο προπονητή τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, το Αιγάλεω θα επιδιώξει να γυρίσει στις νίκες, καθώς το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Βόλο δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

Αντιμετωπίζει τον Ασπρόπυργο, τη μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό, που ακόμα χτίζεται από τον Κριστόφ Βαζέχα, με πολλές προσθήκες της τελευταίας στιγμής.

Πέρσι ο Ασπρόπυργος είχε περάσει νικηφόρα από το Αιγάλεω με 2-0 (20′ σουτ Γκατσολάρι, 41′ σουτ Φράγκος), σε ένα παιχνίδι, που και οι δύο ομάδες έχασαν από ένα πέναλτι.

Αστέρας Βλαχιώτη – Νίκη Βόλου

Το τρίτο παιχνίδι στην έδρα του δίνει ο Αστέρας Βλαχιώτη, αυτή τη φορά όμως όχι στο Στάδιο της Σπάρτης, αλλά στο γήπεδο Σκάλας Λακωνίας. Καινούρια ομάδα στην κατηγορία δεν έχασε στην έδρα της δυο παιχνίδια, ενώ ηττήθηκε στο Ρέθυμνο από την Επισκοπή.

Η Νίκη Βόλου ξεκίνησε με φιλοδοξία να πρωταγωνιστήσει όπως και πέρσι, αλλά οι δύο εντός έδρας ήττες την κρατούν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με ένα βαθμό.


Σχετικά άρθρα

Σπανός: «Συγκέντρωση και καθαρό μυαλό σημαίνει απαγορεύονται τα λάθη»

Live Score: Ρόδος-Αιγάλεω

Σαντορίνη 2020: Ικανοποίηση Παντέλη-Προληπτικά εκτός ο Κανουλας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35