social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λίμα: Μόνο νίκη με Καλλιθέα

Λίμα: Μόνο νίκη με Καλλιθέα

Για τις ευκαιρίες που θα πρέπει εφεξής να εκμεταλλεύονται και φυσικά για τις δυνατότητες που έχει ως ομάδα η Επισκοπή, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, μίλησε ο Κώστας Λίμα.

Ο αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ σ’ αυτές τις τρεις αγωνιστικές έχει προλάβει να μετρήσει το επίπεδο του πρωταθλήματος αλλά, όπως και να το κάνουμε, είναι ακόμη νωρίς.

Ο 28χρονος (έχει γεννηθεί στις 13/11/1993) στον δεύτερο χρόνο παρουσίας του στην Επισκοπή έχει τα δικά του εντυπωσιακά -η αλήθεια είναι- διαστήματα αλλά πρέπει να είναι σε θέση, τόσο ο ίδιος όσο και όλοι μαζί- να συνδυάζουν και την ουσία. Άλλωστε, στο ποδόσφαιρο αυτό είναι το ζητούμενο.

Ο γιος λοιπόν του γνωστού από το αξέχαστο πέρασμά στον Πανιώνιο τη δεκαετία του ’80, Νόνι Λίμα, είχε μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία στην Καλαμάτα. Αυτό το ματς όμως πάει, πέρασε.
Στόχος είναι οι τρεις βαθμοί απέναντι σε μια Καλλιθέα που έρχεται με τον δικό της “αέρα” ψυχολογίας μετά το 0-3 επί του Ασπρόπυργου.


Ο Κώστας αναφέρει σχετικά: “Είναι ένα ιδιαίτερο ματς για να ανέβει και πάλι πολύ ψηλά η ψυχολογία μας. Είναι επίσης ιδιαίτερο το ματς γιατί θα σημάνει πολλά και σε βαθμολογικό επίπεδο. Εμείς έχουμε 4 βαθμούς, η Καλλιθέα 5. Μπορείτε να καταλάβετε τί σημαίνουν οι τρεις βαθμοί.

Εμείς, ούτως ή άλλως, ρεαλιστικός μας στόχος είναι, να διεκδικούμε τη νίκη όπου κι αν αγωνιζόμαστε. Έχουμε δείξει και στα τρία ματς (Ρόδος, Αστέρας Βλαχιώτη, Καλαμάτα) ότι είχαμε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Εφόσον έχουμε τόσο καλή αγωνιστική παρουσία στο γήπεδο μια και δουλεύουμε κάθε μέρα σε πολύ καλό επίπεδο, θεωρώ ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Στην Καλαμάτα ίσως υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες του αντιπάλου. Το αντιλφήθηκαμε σχετικά γρήγορα αλλά ήδη χάναμε με 1-0. Τελικά στο γήπεδο φάνηκε ότι μπορούσαμε να φύγουμε μ’ ένα καλύτερο αποτέλεσμα και φυσικά και τη νίκη.

Και η Καλλιθέα φαίνεται πως είναι μια καλή ομάδα που πρέπει όλοι να υπολογίζουμε.
Επειδή όμως δεν μπορούμε να μιλάμε για μία ομάδα που ακόμη δεν ξέρουμε καλά, μιλάω για τη δική μου. Γενικά, θεωρώ ότι είμαστε ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Κάθε μέρα δουλεύουμε πολύ καλά στην προπόνηση γι’ αυτό και πιστεύω ακράδαντα ότι θα έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35