social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρόδος-Καλαμάτα 0-0

Ρόδος-Καλαμάτα 0-0

Παρουσιάζοντας για ακόμα ένα παιχνίδι το ίδιο καλό πρόσωπο, η Ρόδος δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, μένοντας στο 0-0 με την Καλαμάτα. Καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού οι «πράσινοι», παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Παρέμεινε στο +4 από τα «ελάφια» η «Μαύρη Θύελλα».


xxsports.org
Το ματς

Καλός ρυθμός με την Ρόδο να απειλεί πρώτη

Αρκετά καλός ήταν ο ρυθμός του παιχνιδιού στα πρώτα δέκα λεπτά, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Ρόδος έκανε την πρώτη τελική του αγώνα στο 12ο λεπτό, όταν μετά από ωραία επιθετική ανάπτυξη, ο Αρναρέλλης γύρισε για τον Μαρτσάκη, με το γυριστό του τελευταίου να φεύγει αρκετά μέτρα άουτ.

Υπεροχή δίχως την μεγάλη φάση για τα «ελάφια»

Από εκεί και έπειτα, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας αρκετές φόρες με αξιώσεις έξω από την εστία του Ταΐρη, δίχως όμως να μπορούν να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Βελιτζέλου κέρδισαν αρκετά στημένα, τα οποία δεν μπόρεσαν να αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο 23' το σουτ του Ριτάκο έξω από την περιοχή δεν βρήκε στόχο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η μπάλα μετά από επικίνδυνη συρτή σέντρα-σουτ του Δελαπόρτα κατέληξε στην αγκαλιά του Ταΐρη.

Πήγε...για τη μια και φαρμακερή η Καλαμάτα

Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους επίσκεψη με αξιώσεις στα «καρέ» του Πίτκα, λίγο έλειψε να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Μπουσμπίμπα εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Ρόδου, όμως το σουτ του από πλεονεκτική θέση «σταμάτησε» ο έμπειρος πορτιέρο της Ρόδου. Ο Μπουσμπίμπα απείλησε και πάλι στο 35' με το σουτ να σταματάει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των «ελαφιών».

Με μια φάση από τις δυο ομάδες έκλεισε το πρώτο μέρος

Στο 37' μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Αρναρέλλη, ο Χύσι πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, όμως ήταν αδύναμη με αποτέλεσμα να φύγει άουτ. Ο Μπουσμπίμπα με ωραία ατομική προσπάθεια στο 42', έστρωσε για τον Παπατόλιο, το σουτ του τελευταίου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ήταν απελπιστικά άστοχο.

Κυριαρχικό 10 λεπτό για την Ρόδο

Στα πρώτα 10 λεπτά της επανάληψης η Ρόδος, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, κλείνοντας την Καλαμάτα στην άμυνα της. Παρόλα αυτά, ούτε και τώρα κατάφεραν να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση. Σε 54΄ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων, τα «ελάφια» δεν μπόρεσαν να επωφεληθούν.

Έπεσε ο ρυθμός, πήρε μέτρα στα τελευταία λεπτά η Καλαμάτα

Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με την Καλαμάτα να χάνει καλή στιγμή στο 65' με το μακρινό σουτ του Μπουσμπίμπα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Η Ρόδος συνέχισε να κερδίζει αρκετά στημένα που περνούσαν ανεκμετάλλευτα. Στο 78' το σουτ του Μαρτσάκη, αφού κόντραρε σε αμυνόμενο κατέληξε πάνω στο Ταΐρη. Στο 86' ο Πίτκας σταμάτησε δύσκολα τον Σουμπίνιο, ενώ στο 87' ο Βραζιλιάνος τροφοδότησε ωραία τον Κέρι ο οποίος κατάφερε να σκοράρει, παρόλα αυτά το τέρμα ακυρώθηκε, αφού ο ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας ήταν σε αντικανονική θέση. Το 0-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Παυλόπουλου.

Διαιτητής: Παυλόπουλος (Πειραιά)

Βοηθοί: Χρηστάκος (Πειραιά), Οικονόμου (Δυτικής Αττικής)

4ος: Μπακογιάννης (Αθηνών)

MVP

Σταθερός καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο Στέργος Καψάλης δηλώντας «παρών» όποτε το χρειάστηκε η ομάδα του. Πολύ καλή παρουσία και από τους Πίτκα, Δελαπόρτα και Τσίπρα.

Στο ύψος του

Ο Μπουσμίμπα ήταν ο πιο δραστήριος και επικίνδυνος ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, που δημιούργησε αρκετά ρήγματα, ενώ είχε και δυο τρεις καλές στιγμές που θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ.

Οι συνθέσεις:

Ρόδος(Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Νικολόπουλος(51' λ.τ Πεχλιβανόπουλος), Καψάλης, Χύσι, Καραγεώργης, Ριτάκο(68' Σουλάϊ), Αρναρέλλης, Μαρτσάκης(86' Βουργουτζής), Δελαπόρτας, Τσίπρας, Μακρής(68' Σερέντιουκ)

Καλαμάτα(Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά(84' Παναγιώτου), Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Παυλίδης(59' Κέρι), Αλεξόπουλος(59' Σουμπίνιο) , Μαρκόφσκι(80' Φελίπε), Μπουσμπίμπα(84' Ηλιόπουλος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35