social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΠΑΕ Επισκοπή: 100% επιτυχία στα διαιτητικά σφάλματα! Ως εδώ όμως

ΠΑΕ Επισκοπή: 100% επιτυχία στα διαιτητικά σφάλματα! Ως εδώ όμως

Την εξής ανακοίνωσε εξέδωσε η Επισκοπή με αφορμή τη διαιτησία στο σημερινό ματς με την Καλλιθέα

Περιμέναμε πώς και πως να ξεκινήσουμε τις αθλητικές μας δραστηριότητες για να γευθούμε τη χαρά της συμμετοχής, της νέας προσπάθειας αλλά και της απόδειξης ότι με τη δουλειά και την επιμονή μας θέλουμε να έχουμε το δικαίωμα να φτάσουμε όπου τουλάχιστον αξίζουμε αγωνιστικά.

Τέσσερις αγώνες τώρα όμως παρατηρείται κι από ένα σοβαρό διαιτητικό λάθος εις βάρος της ΠΑΕ Επισκοπής (σ.σ. 100% επιτυχία)! Ένα διαιτητικό σφάλμα σε κάθε 90λεπτο δηλαδή,. Σφάλματα τα οποία αποδεικνύονται εμπράκτως στο τέλος ότι διαμορφώνουν αποτελέσματα (μετά και από κοινή παραδοχή από τους αντιπάλους μας).

Πρώτα ήταν στην Ρόδο (ο διαιτητής κ. Κάτοικος) αρνήθηκε πέναλτι στον Λίμα), έπειτα απέναντι στον Αστέρα εδώ στο Ρέθυμνο με το καθαρό γκολ του Τσόφλιου στο 3′ που ακυρώθηκε από τον κ. Κουκουράκη ως οφσάιντ (πάλι καλά που κερδίσαμε δηλαδή), την 3η αγωνιστική είχαμε το γκολ της Καλαμάτας όπου 8 δευτερόλεπτα πριν την επίτευξη του τέρματος του Μπουσμπίμπα ο σκόρερ κάνει ξεκάθαρο φάουλ (που δεν βλέπει ο κ. Ανδριανός) πάνω στον Ανδρικόπουλο και τώρα, στο 0-0 με την Καλλιθέα στο Ρέθυμνο, ο κ. Πατεμτζής αρνείται πέναλτι “μαρς” του Παναγιωτίδη από τον Γκάντε στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης.

Δείτε το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=yWInS9ME9ME

Σε κανέναν αγώνα, πέρα ένα σχόλιο του προπονητή μας, δεν έχουμε αναφέρει το παραμικρό…
Ούτε την “πέσαμε” σε κάποιον διαιτητή (κι ούτε ποτέ θα συμβεί αυτό) για το ολοφάνερο λάθος στο οποίο υπέπεσε.
Φαίνεται όμως ότι η ευγένεια ή οι τρόποι ευγενούς άμιλλας προς τρίτους (εν προκειμένω προς τους διαιτητές) μεταφράζεται σε αδυναμία.

Όπως στο γκολ (παρ’ ότι προηγήθηκε φάουλ) στην Καλαμάτα, έτσι και στο ματς με την Καλλιθέα (10/4), δεν χρειάζεται κιάλια ή VAR για να διαπιστώσει κανείς το τί πραγματικά βλέπει ο διαιτητής, οι βοηθοί του ή ακόμα-ακόμα και ο 4ος (αν θέλουν πραγματικά να δουν)…

Λάθη θα γίνονται και εκτιμούμε ότι είναι ανθρώπινα. Ως εδώ όμως! Γιατί, πώς γίνεται το ανθρώπινο λάθος να συμβαίνει κατ’ επανάληψη απέναντι στην ομάδα μας;
Εφεξής δεν θα ανεχθούμε, αν μη τί άλλο, τα οφθαλμοφανή να μεταλλάσσονται σε εικόνες θολές για εκείνους που έτσι θέλουν να τις βλέπουν.

Θα προστατέψουμε και ‘μεις την ομάδα μας με κάθε νόμιμο τρόπο.”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35