social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παναγιωτίδης: Ό,τι καλύτερο για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αιγάλεω

Παναγιωτίδης: Ό,τι καλύτερο για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αιγάλεω

Η αποστολή στο Αιγάλεω (Τετάρτη 14/4, 15.00) δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Τίποτε όμως δεν θα είχε ουσία αν όλα βρίσκονταν στο χέρι όλων. Ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης είναι ένας από τους ανθρώπους που δηλώνει έτοιμος για τα δύσκολα για λογαριασμό της Επισκοπής.


Ο “Γερμανός” (έχει γεννηθεί στο Ντίσελντορφ το 1998) που μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ξέρει από περίεργες αποστολές τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με τον Παναιτωλικό και την Κέρκυρα.
Στο Αιγάλεω άλλωστε πηγαίνει με ένα “σουβενίρ” τεσσάρων ραμμάτων που έλαβε ως “δώρο” από τη σύγκρουση που είχε στο σαββατιάτικο ματς (10/4, με Καλλιθέα 0-0) με τον Καλύβα. Παραμένει απτόητος και έτοιμος για μία ακόμη μάχη.
“Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται σ’ αυτές τις λίγες ώρες ουσιαστικά που απομένουν ως το ματς απέναντι στο Αιγάλεω. Είναι έτσι το πρωτάθλημα που, κάποιες φορές δεν προλαβαίνεις να χαρείς ή να λυπηθείς από κάποιο αποτέλεσμα που έχει προηγηθεί.
Εμείς θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αιγάλεω. Είναι μια ιστορική ομάδα. Είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Θα ήταν ό,τι καλύτερο λοιπόν να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η νίκη. Νομίζω ότι το δείχνουμε σε κάθε αγώνα.”

Για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα παρουσιάζει μεγάλη ανταγωνιστικότητα αλλά και σχετικά αργό ρυθμό, ο Βορειοελλαδίτης ποδοσφαιριστής τόνισε: “Ναι, έτσι πάει το πρωτάθλημα, για την ώρα βέβαια… Μπορεί όμως να δούμε κάποια ομάδα να κάνει κάποια διαφορά αλλά ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στον περίεργο αυτό τρόπο που κυλάει. Ο λόγος είναι ο μεγάλος χρόνος αποχής των ομάδων από την ενεργό δράση.”

Ο Π. Παναγιωτίδης αγωνίζεται ως ένα από τα αμυντικά χαφ αν και φύσει αριστερός μπακ-χαφ. Κι εκεί όμως μπορεί και διακρίνεται… Ο ίδιος σχολιάζει: “Έχω αγωνιστεί και στο παρελθόν ως χαφ. Όπου με χρησιμοποιήσει ο προπονητής εγώ είμαι υποχρεωμένος να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Αυτό κάνω και θα συνεχίσω να πράττω.”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35