social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παντέλης: Έπρεπε να κερδίσουμε... Να μείνουμε ταπεινοί γιατί έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα

Παντέλης: Έπρεπε να κερδίσουμε... Να μείνουμε ταπεινοί γιατί έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα

Μετά τη λήξη του αγώνα με τη Νίκη στον Βόλο, ο προπονητής της Σαντορίνης, Νίκος Παντέλης, δήλωσε στο sportcyclades.gr, ότι η καρδιά και η ψυχή των παικτών του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι υπηρέτησαν σωστά το τακτικό πλάνο, που κατέστρωσαν στο δεύτερο μέρος, οδήγησαν στο τελικό 1-1.

 

Ανταπόκριση από τον Βόλο: Χρήστος Θανασούλης 

Παράλληλα, συμφώνησε ότι, αν μία ομάδα, άξιζε να κερδίσει, αυτή ήταν η δική του και ζήτησε από τους παίκτες του ταπεινότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για μας θεωρώ ότι ήταν ένας βαθμός πάρα πολύ σημαντικός, καθώς επετεύχθη επί ενός αντιπάλου, όπως είναι η Νίκη Βόλου, που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Το κυριότερο είναι ότι σχεδόν για μία ώρα  παίζαμε με 10 παίκτες. Θεωρώ ότι μετά την αποβολή παίξαμε πάρα πολύ έξυπνα και μυαλωμένα. Τα παιδιά έβγαλαν καρδιά και στο δεύτερο μέρος τις κλασικές ευκαιρίες τις έκανε η ομάδα μου.  Αυτό που είπα και στα παιδιά είναι ότι, για να έχει αντίκρισμα αυτός ο βαθμός, πρέπει με τον Ασπρόπυργο να κερδίσουμε».

Για την αίσθηση που άφησε το ματς, βάσει της συνολικής εικόνας, ότι, αν μία ομάδα δικαιούνταν να κερδίσει, αυτή ήταν η Σαντορίνη:

«Και εγώ αυτό το πράγμα πιστεύω. Είμαστε μία ομάδα  καινούργια με όλα αυτά τα προβλήματα, που θα τα έλεγα συγκοινωνιακά, όμως έχουμε καρδιά και σ’ αυτές τις δύσκολες συγκυρίες με τον κορωνοϊό, μπορούμε και αντεπεξερχόμαστε. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, γιατί έχει ακόμη πολύ δρόμο το πρωτάθλημα».

Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο, τη στιγμή που η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ και είχε παίκτη λιγότερο: 

«Εκτός από τις ψυχολογικές ντόπες, αλλάξαμε την τακτική. Συγκεκριμένα, αλλάξαμε σέντερ-φορ και βάλαμε τον Γιουκούδη, που είναι πιο γρήγορος, για να κυνηγάει τις φάσεις, ενώ κάναμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές και παίξαμε 4-4-1. Όλα όσα  συνέβησαν,  δε θα γινόταν πραγματικότητα, αν τα παιδιά δεν το πίστευαν και δεν υλοποιούσαν μέσα στο γήπεδο αυτό το πλάνο που καταστρώσαμε. Θεωρώ ότι το υπηρέτησαν τα παιδιά πάρα πολύ καλά.

Ακόμη κι αν δεν παίρναμε τον βαθμό της ισοπαλίας, θα το είχαν υπηρετήσει, γιατί πραγματικά κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που έχει φτιαχτεί, για να πάρει το πρωτάθλημα και με την οποία παίζαμε εκτός έδρας.  Όλα αυτά, αν τα συνυπολογίσουμε, θεωρώ ότι πέρα από τα τακτικά πλάνα, γιατί πολλές φορές σχεδιάζουμε κάτι οι προπονητές αλλά δε βγαίνει, οι παίκτες είχαν καρδιά είχαν ψυχή και πίστεψαν ότι μπορούμε να φύγουμε από δω με τον βαθμό».


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35