social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία (0-0) για Καλαμάτα και Νίκη Βόλου

Ισοπαλία (0-0) για Καλαμάτα και Νίκη Βόλου

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Καλαμάτας και της Νίκης Βόλου στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της football league καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Αμφότερες οι ομάδες παρότι προσπάθησαν για τη νίκη δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο με την Καλαμάτα να παραμένει η μοναδική ομάδα στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα που δεν έχει δεχθεί τέρμα διατηρώντας σε ακόμη ένα ματς ανέπαφη την εστία της. Μάλιστα η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος ωστόσο θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα ανάμεσα στον Ιάλυσο και την Επισκοπή για να γνωρίζει εάν θα βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης.

Από την άλλη η Νίκη Βόλου σημείωσε την τέταρτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα παραμένοντας χωρίς νίκη στη σεζον. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26' με τον Μπουσβίμπα, όμως ορθώς ακυρώθηκε το τέρμα του ολλανδού καθώς βρισκόταν στην κοινωνική θέση μετά την πάσα του Παυλίδη. Στο 46ο Ταϊρης πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα καθώς Τετάρτη και στο αριστερό του Γ και αποσόβησε το εκπληκτικό σουτ του Μετσε. Στο 62 Καλαμάτα έφτασε κοντά στο 10 όμως ο Μαρκόφσκι δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά το γύρισμα του Κερη από αριστερά.

Στις καθυστερήσεις το φάουλ του Σουμπίνιο πέρασε άουτ. 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος) Ταΐρης, Μαβίνγκα, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος (70' Σουμπίνιο), Παυλίδης (89' Ηλιόπουλος), Μπουσμπίμπα (70' Αλεξόπουλος), Μαρκόφσκι (89' Τριανταφυλλάκης), Κερη (89' Φελίπε)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στάικος Βεργέτης) Περιστερίδης, Αλιατίδης, Μπιτσάκος (68' Τζοβάρας), Τσιμπούκας, Μπόσιο, Πολίμος, Πέτσης (21' λ.τρ. Καλουκτσίδης), Μέτσε, Ντομίνγκεθ (68' Λουκάς), Ροχάνο, Κρουθ (90+4' Αργύρης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35