social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο βαθμό στη Νάξο ο Ασπρόπυργος

Σπουδαίο βαθμό στη Νάξο ο Ασπρόπυργος

Σπουδαίο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να βλετιώσει τη θέση στην κατάταξη πήρε ο Ασπρόπυργος στη Νάξο μένοντας στο 0-0 με τη Σαντορίνη για την 6η αγωνιστική. 


Χωρίς φάσεις κύλησαν τα πρώτα λεπτά στο ματς, με τον Ασπρόπυργο να είναι πιο επικίνδυνος, να πατάει περισσότερο στα αντίπαλα καρέ. Η Σαντορίνη απείλησε στο 11ο λεπτό με τον Πολύζο να βρίσκει χώρο στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.

Ο Ασπρόπυργος απάντησε στις ευκαιρίες στο 15ο λεπτό. Ο Ζάχαρος έδωσε στον Γεωργακόπουλο, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Δερμιτζάκης μπλόκαρε σταθερά. Η ομάδα του Βαζέχα έπαιζε σφιχτά, κάτι που δυσκόλευε την ανάπτυξη της Σαντορίνης και απείλησε εκ νέου στο 22ο λεπτό με τον Μουκίδη να δοκιμάζει το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Η Σαντορίνη έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα στο 23ο λεπτό. Ο Μηνάς έκανε τη σέντρα, ο Μπουντόπουλος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι.

Ο Ασπρόπυργος απείλησε στο 26ο λεπτό με τον Δερμιτζάκη να αντιδρά σωστά στην κεφαλιά του Μουκίδη και να αποκρούει, σε μια φάση όπου οι φιλοξενούμενοι φώναξαν στο διαιτητή θεωρώντας ότι η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή. Η προσπάθεια του Πολύζου στο 33ο λεπτό μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ.

Η Σαντορίνη μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και πίεζε αρκετά τον Ασπρόπυργο, ο οποίος έχασε πάντως την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, με τον Ζαχαράκη να κάνει το σουτ στην κίνηση αλλά χωρίς να ανησυχεί τον Δερμιτζάκη.

Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι ανήκε στην ομάδα του Παντέλη, η οποία δεν σταματούσε να απειλεί. Στο 55ο λεπτό το φάουλ του Μηνά κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ο Σιμιτσής δεν βρήκε όπως ήθελε την μπάλα.

Ο Σιμιτσής απείλησε εκ νέου στο 58’, με τον Νίκα να διώχνει, ενώ ο Μηνάς αστόχησε στο 61ο λεπτό και τρία λεπτά αργότερα επιχείρησε το πλασέ από κοντά αλλά ο Νίκας τον σταμάτησε σωτήρια.

Η πίεση της Σαντορίνης στα καρέ του Ασπροπύργου συνεχίστηκε με την κεφαλιά του Παντίδου να περνάει άουτ στο 66ο λεπτό και στο επόμενο λεπτό ο Γιουκούδης έκανε το μονοκόμματο σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από την εστία του Νίκα.

Η ομάδα της Σαντορίνης έχασε νέα ευκαιρία στο 92ο λεπτό, με τον Μπουντόπουλο να σουτάρει αλλά ο Νίκας έδιωξε με τα πόδια.

ΠΑΕ Σαντορίνης (Νίκος Παντέλης): Δερμιτζάκης, Κουρέλας, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Ιβανίδης, Ερρίκος, Σιμιτσής (88’ Παπατζίκος), Μηνάς (88’ Πουρνάρας), Πολύζος (73’ Μαλάι), Περογαμβράκης (4’ Μπουντόπουλος), Γιουκούδης

Ένωση Ασπροπύργου (Κριστόφ Βαζέχα): Νίκας, Αργυρόπουλος, Μουκίδης, Τζανουλίνος, Ζάχαρος, Ζαχαράκης (68’ Κατίδης), Θεοδώρου (46’ Ντουμπερέ), Κυριαζής (86’ Μαρούδας), Να (39’ Παπαθανασίου), Γεωργακόπουλος (68’ Πολ), Τριποτσέρης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35