social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη Βόλου: Ανακλήθηκαν 9 δελτία ποδοσφαιριστών λόγω… κούριερ!

Νίκη Βόλου: Ανακλήθηκαν 9 δελτία ποδοσφαιριστών λόγω… κούριερ!

Πρόβλημα από το πουθενά για τη Νίκη Βόλου, μολονότι έχουν διεξαχθεί έξι αγωνιστικές στη Football League, με την ανάκληση 9 δελτίων ποδοσφαιριστών από την ΕΠΟ.

πηγή: sportime.gr

Έξι αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί ήδη στη Football League, ωστόσο η ΕΠΟ ενημέρωσε τη Νίκη Βόλου πως ανακαλούνται εννέα δελτία ποδοσφαιριστών της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι υπεύθυνοι του αρμόδιου τμήματος της ομοσπονδίας, στην ΕΠΟ δεν έχουν λάβει ακόμα τα πρωτότυπα δελτία μεταβολών των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών της κυανόλευκης ΠΑΕ.

Ωστόσο, από τη Νίκη Βόλου ξεκαθαρίζουν πως έχει η κατάσταση: Αρχικά, τα πρωτότυπα δελτία μεταβολών είχαν σταλεί με fax στο αρμόδιο τμήμα της ομοσπονδίας.

Στην συνέχεια εκδόθηκαν τα δελτία των ποδοσφαιριστών και έτσι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την συμμετοχή τους σε επίσημο παιχνίδι της Football League.

Παράλληλα, η ΠΑΕ απέστειλε με κούριερ στην ΕΠΟ τα πρωτότυπα δελτία, καθώς λόγω του Lockdown δεν ήταν δυνατόν να μεταβεί άνθρωπος της ομάδας στην Αθήνα για να τα παραδώσει ο ίδιος, χέρι με χέρι.

Οι Βολιώτες μάλιστα, έχουν στα χέρια τους και το αποδεικτικό της εταιρείας που ανέλαβε την αποστολή του δέματος. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, οι ίδιοι θεωρούν ότι είτε ο φάκελος δεν παραδόθηκε ποτέ από την εταιρεία κούριερ, είτε… χάθηκε εντός της ομοσπονδίας.

Από την ΕΠΟ, ωστόσο ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει περίπτωση να χάθηκε ο φάκελος και περιμένουν άμεσα την διευθέτηση του ζητήματος.

Στη Νίκη Βόλου θα λύσουν το θέμα άμεσα και περιμένουν το ίδιο να γίνει από την αρμόδια επιτροπή της ομοσπονδίας.

Προκειμένου βέβαια, οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στα πλάνα του Στάικου Βεργέτη ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ασπρόπυργο εκτός έδρας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35