social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιγάλεω: «Ντόπες» από «Αλεξό» σε παίκτες ενόψει Βλαχιώτη

Αιγάλεω: «Ντόπες» από «Αλεξό» σε παίκτες ενόψει Βλαχιώτη

Συνεχίστηκε σήμερα με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία του Αιγάλεω για το παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της football league.

Ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης εστίασε μεγάλο μέρος της προπόνησης σε τακτικά κομμάτια με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν το 100%. Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι είδε τον Μιχάλη Παπανικόλα να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό που του στέρησε τη συμμετοχή στο ματς με την Επισκοπή και τη Ρόδο, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Παναγιώτη Βλάχο που ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και βρίσκεται στη διάθεση του κ. Χαραλαμπίδη. Να σημειωθεί ότι η προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα του νέου προσώπου που εντάχθηκε στο τιμ της ομάδας Γιώργου Αλεξόπουλου, ο οποίος ενθάρρυνε τους ποδοσφαιριστές ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης. Αφού επισήμανε το γεγονός ότι όλα τα μέλη της ομάδας βρίσκονται σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας στη συνέχεια μίλησε στους ποδοσφαιριστές υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει σε αυτούς τους δύο μήνες που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος να θυσιάσουν πολλά πράγματα ούτως ώστε το Αιγάλεω να πετύχει το στόχο του.

Με την προσωπικότητα του ο Αλεξόπουλος δείχνει ότι μπορεί να αλλάξει το επίπεδο του Αιγάλεω, αφού οι παραστάσεις του τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν μέλος μεγάλων τεχνικών επιτελείων θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και σε θέματα νοοτροπίας αλλά και σε θέματα κλίματος. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35