social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βεργέτης και Τζοβάρας για το ματς με την Καλλιθέα

Βεργέτης και Τζοβάρας για το ματς με την Καλλιθέα

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου με την Καλλιθέα, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Football League, το μεσημέρι της Πέμπτης (29/4, 15:00), στο Δημοτικό Γήπεδο της Νεάπολης, πραγματοποίησαν ο τεχνικός της Νίκη Βόλου, Στάικος Βεργέτης, κι ο ποδοσφαιριστής, Γιώργος Τζοβάρας.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Βεργέτης:
"Μετά τον αγώνα με την Καλαμάτα, είχαμε τον χρόνο να γίνουν οι προπονήσεις μας περισσότερο ποιοτικές κι αποδοτικές. Η ομάδα ανέβασε εντάσεις και αγωνιστικούς ρυθμούς, γεγονός που θα βοηθήσει ιδιαίτερα στους επόμενους αγώνες. Η προετοιμασία για το ερχόμενο παιχνίδι κύλησε, όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει. Εκτός του Ντομίγνκεθ, με τον οποίο προέκυψε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας είναι ετοιμοπόλεμοι και διαθέσιμοι. Πάμε να δώσουμε μια μάχη, με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση των τριών βαθμών. Το μήνυμα που πρέπει να δοθεί στον κόσμο είναι πως σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, φυσικά και δεν είμαστε ικανοποιημένη με την, μέχρι στιγμής, βαθμολογική μας συγκομιδή κι είμαστε όλοι αποφασισμένοι να ανατρέψουμε όλη αυτήν την κατάσταση".
Από τη μεριά του, ο Γιώργος Τζοβάρας ανέφερε τα εξής:
"Δεδομένα, μας βοήθησε το γεγονός ότι είχαμε περισσότερες μέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα που έρχεται. Υπήρξε κούραση τις προηγούμενες εβδομάδες κι αυτό το χρονικό διάστημα ήταν ιδανικό για να τη διαχειριστούμε, πλέον είμαστε πιο φρέσκοι. Δουλέψαμε με τέτοιον τρόπο, ώστε όλοι οι ποδοσφαιριστές να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε τα θετικά αποτελέσματα, πλέον δε μας παίρνει να το λέμε μόνο, αλλά οφείλουμε και να το αποτυπώσουμε, με πράξεις, στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι μαζί, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, διοίκηση και κόσμος, συσπειρωμένοι να κάνουμε το πρώτο βήμα, προκειμένου να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει".

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35