social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κόσμημα» για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και το Αιγάλεω η οικογένεια Παλτόγλου

«Κόσμημα» για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και το Αιγάλεω η οικογένεια Παλτόγλου

Πριν από μερικά χρόνια σε ένα μπαράζ στο γήπεδο της Ελευσίνας είχα την τύχη να γνωρίζω έναν ήρεμο και σοβαρό άνθρωπο που είχε αναλάβει μερικούς μήνες τις τύχες του ιστορικού Αιγάλεω.

Από την πρώτη χειραψία κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο που είχε όραμα για το Σίτι και στόχο να το επαναφέρει στη φυσική του θέση, την Superleague 1; 

Όταν τον ρώτησα: "Γιατί ρε πρόεδρε το Αιγάλεω και όχι μια άλλη ομάδα;", μου απάντησε: "Δεν έχω παρακολουθήσει αγώνα άλλης ομάδας και δεν υποστηρίζω άλλη ομάδα. Εγώ και ο Πατέρας μου είμαστε πρώτα φίλοι της ομάδας και μετά παράγοντες".

Μου κακοφάνηκε αρκετά, αλλά, τις επόμενες ημέρες κατάλαβα τι εννοούσε. 

Το αποτέλεσμα του τότε μπαράζ δεν ήταν το επιθυμητό για εκείνον και για το Αιγάλεω, όμως ήταν η απαρχή για τα όσα ακολουθούσαν. Μέσα σε μερικά χρόνια έχει φτάσει την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες και όλη η Ελλάδα μιλάει για την οργάνωση του Σίτι.

Ομάδα, πρότυπο με στιβαρή και σοβαρή διοίκηση, που αποτελείται από μια οικογένεια που δεν γνωρίζει τι είναι η λέξη... οφειλή. 

Ο Γιάννης και Άρης Παλτόγλου είναι συνώνυμοι με τα επιρρήματα φερεγγυότητα και ανθρωπιά. Η οικογένεια αυτή αποδεικνύει κάθε μέρα ότι βάζει βαθειά το χέρι στην τσέπη για να δουν την αγαπημένη της ομάδας εκεί που πρέπει.

Δεν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής ή προπονητής που να έχει συνεργαστεί με την οικογένεια Παλτόγλου και να έχει να πει κάτι αρνητικό.

Στις δυσκολίες της εποχής βλέπουμε ότι η οικογένεια αυτή δίνει το παράδειγμα αφού θα μπορούσε με λιγότερα χρήματα να έχει μια ομάδα στην κατηγορία για να την... έχει. Αυτό για τον  Γιάννη και Άρη Παλτόγλου δεν υπάρχει και γι αυτό άλλωστε, τέτοιοι παράγοντες δεν υπάρχουν στην κατηγορία και μιλούν όλοι γι αυτούς.

Και για τους ίδιους η τιμή της αξιοπρέπεια τους όσο και της ομάδας είναι αδιαπραγμάτευτη. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35