social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν (Χ)άρηκε κάνεις!

Δεν (Χ)άρηκε κάνεις!

Ισόπαλοι δίχως σκορ (0-0) αναδείχθηκαν Αιγάλεω και Νίκη Βόλου, στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» , σε ένα ματς που εκτός από γκολ είχε πάθος, ένταση και δυνατές στιγμές.

Η πρώτη μεγάλη φάση στην αναμέτρηση ήρθε στο 30ο λεπτό για τους γηπεδούχους, όταν ο Αναστασίου εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα… κόλλησε στα καρέ του Περιστερίδη, αλλά το γυριστό σουτ του Μπαρμπαρούση πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη Βόλου, ανοίχτηκε πιο πολύ για την επίτευξη κάποιου τέρματος, ωστόσο, το Αιγάλεω ήταν αυτό που έφτασε κοντά στην επίτευξη τέρματος με ένα τρομερό σουτ του Χαντί στο 57ο λεπτό, το οποίο πέρασε ξυστά άουτ. Η Νίκη Βόλου απάντησε στο 76ο λεπτό, όταν ο Μπόσιο εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνα των γηπεδούχων, σέντραρε από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά – ψαράκι του Κρουζ πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σικαλιά. Στο 81ο λεπτό ακόμα μια ευκαιρία για τη Νίκη Βόλου, αλλά ο Σικαλιάς είπε… όχι σε εξ επαφής κεφαλιά του Αλιατίδη ύστερα από κόρνερ του Κρουζ, με αυτή να είναι και η τελευταία στιγμή στον αγώνα.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος (68’ Τσίτσαρης), Βλάχος, Μαχαίρας (76’ Κασνέτση), Σταματάκης (56’ Όκο Πάουλ), Μπαρμπαρούσης, Χαντί, Τσιλιγκίρης.

Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Περιστερίδης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Νεσάτ, Καλουτσικίδης (68’ Πέτσης), Πολίμος (68’ Σαλαμούρας), Λούκας Μπόσιο, Λόπεζ Γκαρσία (46’ Γκονζάλες), Κρουζ, Τζοβάρας (46’ Αργύρης), Ροχάνο


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35