social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρία παιχνίδια στο Νότο, αλλά τι παιχνίδια…

Τρία παιχνίδια στο Νότο, αλλά τι παιχνίδια…

Η Καλαμάτα κατάφερε να νικήσει στην εκπνοή του αγώνα τη Σαντορίνη 2020 και τώρα υποδέχεται τον Ασπρόπυργο. Μπορεί να νίκησε στον πρώτο γύρο 2-0 εκτός έδρας (29′ σουτ Αλεξόπουλος, 85′ κεφαλιά Μπακαγιόκο), ωστόσο κάθε παιχνίδι δείχνει δύσκολο.


Άλλωστε ο Ασπρόπυργος από τότε βελτιώθηκε, πήρε τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια του, αλλά τα κρούσματα έγιναν αιτία να αναβληθούν τέσσερα παιχνίδια του. Στο μεταξύ στη διακοπή απομακρύνθηκε ο Κριστόφ Βαζέχα και ανέλαβε ο Ηλίας Φυντάνης, κάτι που σημαίνει ότι από τις 18 Απριλίου που ήταν το τελευταίο παιχνίδι μέχρι σήμερα θα έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα.

Ο δεύτερος Ιάλυσος δεν έχει νίκη από τις 18 Απριλίου, παίζοντας τρεις αγώνες αφού αυτός με την Καλλιθέα αναβλήθηκε. Υποδέχεται το Αιγάλεω σε ένα δύσκολο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα με 2-0 (50′ σουτ, 74′ σουτ Παπαδόπουλος).
Το Αιγάλεω ξεκίνησε φουριόζο με νίκη στο Βόλο επί της Νίκης, ωστόσο έχει χάσει και τα τρία επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια του, χωρίς μάλιστα να σκοράρει.

Στο Βόλο το παιχνίδι της Νίκης με τη Ρόδο είναι κομβικό. Οι γηπεδούχοι παραμένουν επικίνδυνα χαμηλά και οι πολλές ισοπαλίες δεν τους βοηθούν ιδιαίτερα. Πολλές ισοπαλίες έχει και η Ρόδος, που της στερούν μια θέση πιο κοντά στην κορυφή.
Στον πρώτο γύρο δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς τι έγινε… Ισοπαλία 1-1 (63′ σουτ Δελαπόρτας – 65′ σουτ Μέτσε). Και οι δύο ομάδες έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, με τον Ασπρόπυργο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35