social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Στούπης τη λύση για την Καλλιθέα, 1-0 τον Ασπρόπυργο

Ο Στούπης τη λύση για την Καλλιθέα, 1-0 τον Ασπρόπυργο

Με γκολ του Στούπη στο 78' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι η Καλλιθεα επικράτησε με 1-0 του Ασπρόπυργου και βελτίωσε τη θέση της στην κατάταξη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Ντιμίτροβιτς στο 14' να διώχνει δύσκολα το σουτ του Στούπη. Στο 27' ο Στούπης έκανε τη σέντρα με τον Ντιμίτροβιτς να διώχνει και πάλι. Την μεγάλη φάση του α' μέρους την είχε ο Ασπρόπυργος όταν ο Ναα δεν μπόρεσε από το ύψος της περιοχής μετά τη σέντρα του Παπαθανασίου να κάνει το 0-1. Στο 55' η σέντρα του Τσιντώνη απομακρύνθηκε από τον Ντιμίτροβιτς ενώ στο 62' η κεφαλιά του Μαρουκάκη χτύπησε στην πλάτη του Πατσατζόγλου και κατέληξε κόρνερ.

Ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 78' με πέναλτι του Στούπη.

ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιάννης Τάτσης) Παντός, Παντελίδης, Καραγιάννης (46' Ρόππας), Κρητικός (65' Βασιλειάδης), Καλυβας, Θεοδωράκης (55' Μουσταφίδης), Χοτζαλλι, Τσιντωνης (65' Σταύρου), Μαρουκάκης (84' Σάμιος), Στούπης, Ενγκουεμ.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Ηλίας Φυντάνης) Ντιμίτροβιτς, Πατσατζόγλου, Τριποτσέρης, Θεοδώρου (55' Τζανουλίνος), Αργυρόπουλος (84' Κατίδης), Παπαθανασίου, Ναα, Ζαχαράκης (67' Μαρούδας), Ζαχαρός, Κυριαζής, Βασιλείου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35