social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς Γιαννούτσο με Καλλιθέα η Επισκοπή

Χωρίς Γιαννούτσο με Καλλιθέα η Επισκοπή

Στην Αθήνα έχει καταλύσει η ομάδα της Επισκοπης αμέσως μετά τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης (20/5 με σκορ 1-1) με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από το Ρέθυμνο διαμένει σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας ενώ οι προπονήσεις (σήμερα Παρασκευή 21/5 και αύριο 22/5) θα πραγματοποιηθούν στην Παιανία.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη Σπάρτη έκαναν αποφόρτιση (χαλάρωμα) ενώ οι υπόλοιποι (η αποστολή είναι 22 ποδοσφαιριστές) προπονήθηκαν κανονικά.
Το κλίμα είναι πολύ καλό και φυσικά όλοι προετοιμάζονται, στον τόνο που αυτό είναι δυνατό λόγω του μικρού χρόνου που απομένει, για το ματς της Κυριακής απέναντι στην Καλλιθέα.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Γιώργος Γιαννούτσος που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Τέσσερις έχει συμπληρώσει ο Δημήτρης Πολυχρόνης ο οποίος έχει δηλωθεί να μην αγωνιστεί στο ματς της προσεχούς Τετάρτης (26/5) στον εξ αναβολής αγώνα με τον Ασπρόπυργο.

… Από τις κερκίδες θα παρακολουθήσει τον αγώνα και ο προπονητής μας Γ. Βέλιτς ο οποίος και εκείνος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35