social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ. Βέλιτς: Κρίμα που δεν μετουσιώθηκε η εμφάνισή μας σε θετικό αποτέλεσμα

Γ. Βέλιτς: Κρίμα που δεν μετουσιώθηκε η εμφάνισή μας σε θετικό αποτέλεσμα

Για ένα μεγάλο διάστημα η Επισκοπή, όχι απλώς ήταν μέσα στο ματς αλλά κυριαρχούσε. Σταδιακά όμως, η κόπωση έπαιξε σημαντικό ρόλο όσο περνούσε ο αγώνας (σ.σ. η Επισκοπή μας αγωνίστηκε την περασμένη Πέμπτη στη Σπάρτη) και μοιραία ήρθαν και κάποια λάθη λόγω αυτής. Χάθηκε ωστόσο ένα ματς (Καλλιθέα – Επισκοπή 2-0) όπου θα μπορούσε να είχε πάρει άλλη τροπή, ιδίως στα πρώτα 60 λεπτά…


Ο κόουτς της ομάδας, Γιάσμινκο Βέλιτς αναφέρει:

“Σχεδόν σε ολόκληρο το α’ ημίχρονο και στο ξεκίνημα του β’, αναμφισβήτητα ήμασταν κατά πολύ ανώτεροι της Καλλιθέας. Είχαμε υπεροχή, έλεγχο, καλή κυκλοφορία και με φάσεις για γκολ κι άλλες στιγμές επίσης όπου δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για γκολ. όπου εκεί, μας έλειψε η τελική φάση.

Είμαι πραγματικά υπερήφανος για την εικόνα της ομάδας μου και είναι κρίμα που δεν μετουσιώθηκε όλο αυτό σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα και, γιατί όχι σε νίκη. Έτσι όπως πήγαινε το ματς έμοιαζε ακατόρθωτο να μην το κερδίσουμε.
Πιστεύω ότι οι απουσίες μας, η αναγκαστική αλλαγή του Γιαννιώτη (σ.σ. αντικαταστάθηκε στο 8′) τα συνεχόμενα παιγνίδια και τα ταξίδια -που όλα αυτά σημαίνουν κόπωση- αλλά και η έλλειψη επιλογών να παρέμβουμε πολύ ουσιαστικά στις ανάγκες της ομάδας, εν τέλει, μας στοίχισαν.

Νομίζω ότι από τη στιγμή που η ομάδα άρχιζε να νιώθει κούραση, χάσαμε προοδευτικά την συγκέντρωσή μας. Χάσαμε κάποιες μπάλες κι όλα αυτά επόμενο ήταν να φέρουν λάθη. Δυστυχώς χάσαμε ένα ματς που έγερνε προς τη δική μας πλευρά.
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε το επόμενο ματς (σ.σ. με τον Ασπρόπυργο την Τετάρτη 26/5) για να το κερδίσουμε και να καλύψουμε τους χαμένους βαθμούς από την Καλλιθέα.
Τώρα για τις φάσεις του 26′ (η Επισκοπή ζήτησε πέναλτι) και στο 55′ (δεν είδε τη 2η κίτρινη κάρτα ο Ένγκουεμ) δεν είναι δύο λεπτομέρειες στον αγώνα… Είναι πράγματα που σίγουρα κάνουν τη διαφορά σ’ ένα ματς. Δεν έχουμε όμως χρόνο να σταθούμε παραπάνω σ’ αυτό.

Τα παιδιά μας κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια και τους δίνω και πάλι τα εύσημα.”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35