social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη Βόλου-Αστέρας Βλαχιώτη 1-0

Νίκη Βόλου-Αστέρας Βλαχιώτη 1-0

Με ένα γκολ που σημείωσε στο 22’ με χτύπημα πέναλτι ο Λούκας Γκαρσία, η Νίκη επιβλήθηκε με 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη κα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι ελπίζουν στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Η Νίκη ήταν σαφώς ανώτερη στο παιχνίδι, έχασε κι άλλες ευκαιρίες να «κλειδώσει» νωρίτερα το τρίποντο, απέναντι σε μια ομάδα που ήταν ακίνδυνη επιθετικά, η οποία παραμένει χωρίς βαθμό εκτός έδρας.

Πώς αγωνίστηκε η Νίκη
Ο Αλέκος Βοσνιάδης παρέταξε την ομάδα της Νίκης με διάταξη 4-2-3-1, με τον Καραγκιόζη κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Καλουτσικίδης κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας και ο Τζοβάρας το αριστερό. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Αργύρης και Τσιμπούκας. Οι δύο παίκτες στον άξονα της μεσαίας γραμμής ήταν οι Μπόσιο και Μέτσε, με τους Ντομίνγκεθ και Γκονζάλες να παίζουν στις πτέρυγες και τον Γκαρσία να έχει ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον προωθημένο Ροχάνο.

Σκόραρε με πέναλτι ο Γκαρσία
Η Νίκη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης προσπάθησε και επέβαλε τον ρυθμό της, ασκώντας πίεση στα καρέ του Αστέρα. Οι «κυανόλευκοι» έφτασαν στο 7’ πολύ κοντά στο γκολ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Ο Ροχάνο δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση και σε κενή εστία.

Επτά λεπτά αργότερα, στο 14’, ο Ντομίνγκεθ εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά της περιοχής, η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα, χωρίς κάποιος παίκτης της Νίκης να μπορέσει με προβολή να στείλει την μπάλα στα καρέ του Παϊτέρη.

Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη έψαχναν με πάθος το γκολ που θα έδιωχνε το άγχος από τα πόδια τους και στο 19’ έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν στο σκορ. Ο Γκαρσία έβγαλε κάθετα την μπάλα στην περιοχή για τον Ροχάνο, το πλασέ του οποίου εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Παϊτέρης.

Για να φτάσουμε στο 21’ όπου η Νίκη κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ροχάνο από τον Παϊτέρη μέσα στην περιοχή. Ο Λούκας Γκαρσία το εκτέλεσε εύστοχα στο 22’, ανοίγοντας το σκορ στη Νεάπολη.

Στη συνέχεια η Νίκη κυνήγησε δεύτερο γκολ, χωρίς πάντως, οι «κυανόλευκοι» να χάσουν σπουδαίες ευκαιρίες, με εξαίρεση ένα δυνατό σουτ του Ντομίνγκεθ στο 41’, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Παϊτέρης.

Μπορούσε και δεύτερο γκολ η Νίκη
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Αλέκος Βοσνιάδης πέρασε στο παιχνίδι τον Κρουθ στη θέση του Ντομίνγκεθ, ενώ και ο Αστέρας Βλαχιώτη έκανε μία αλλαγή, με τον Πατσαρούχα να παίρνει τη θέση του Μπρακαμόντε.

Η Νίκη συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και να προσπαθεί να απειλήσει το τέρμα του Παϊτέρη. Στο διάστημα 46’-60’ δεν υπήρξε κάποια καλή φάση μπροστά στις δύο εστίες, με τη Νίκη να απειλεί στο 62’ από στατική φάση. Συγκεκριμένα, ο Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ, με τον Παϊτέρη να μπλοκάρει την μπάλα. Για να φτάσουμε στο 66’ με τη Νίκη να χάνει μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0. Ο Ροχάνο έδωσε στον Γκονζάλες, αυτός απέφυγε έναν αμυντικό και στο τετ α τετ με τον Παϊτέρη έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Αστέρα.

Η Νίκη στο 84’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να «κλειδώσει» το… τρίποντο. Ο Λούκας Γκαρσία πάσαρε στον Τσιώλη, με τον τελευταίο να σουτάρει άουτ από πλεονεκτική θέση.

Στα τελευταία λεπτά η Νίκη διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι, δεν έδωσε το δικαίωμα στον Αστέρα Βλαχιώτη για να απειλήσει, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μέγα να βρίσκει νικητές του «κυανόλευκους»

Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)
Βοηθοί: Μηνούδης (Πιερίας), Μάνασης (Τρικάλων)
4ος διαιτητής: Καλύβας (Ευρυτανίας)
Κίτρινες: Αργύρης, Ροχάνο, Τσιμπούκας- Καρβούνης, Κορνέζος, Πατσαρούχας, Παπουλής.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιόζης, Καλουτσικίδης, Τζοβάρας, Αργύρης, Τσιμπούκας, Μπόσιο, Μέτσε, Ντομίνγκεθ (46’ Κρουθ), Γκονζάλες (75’ Τσιώλης), Γκαρσία (85’ Μπαλάφας), Ροχάνο (90’ Μπιτσάκος)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης, Πρίκας (63’ Τουλίκας), Μάγκας, Κορνέζος, Νικολάου, Καρβούνης (50’ Καλλέργης), Μπρακαμόντε (46’ Πατσαρούχας), Παπουλής, Παλιάτσος (38’ λ.τρ. Βερνάρδος), Μάρτσεφ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35