social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σε Νέα Σμύρνη και Ρέθυμνο το ενδιαφέρον...

Σε Νέα Σμύρνη και Ρέθυμνο το ενδιαφέρον...

Στη Νέα Σμύρνη…

Μέσα σε 11 ημέρες η Καλλιθέα θα παίξει το τέταρτο παιχνίδι γηπεδούχος, με στόχο μια τέταρτη νίκη στη σειρά, αυτή τη φορά σε βάρος του Ιάλυσου. Ωστόσο το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Πανιωνίου, καθώς αυτό της Καλλιθέας δεν ήταν διαθέσιμο.|Η Καλλιθέα έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία στην έδρα της, ενώ έχει πέντε νίκες και μια ήττα στα έξι τελευταία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βρίσκεται σε απόσταση βολής από την Καλαμάτα και με νίκη επί του Ιάλυσου την πλησιάζει στον ένα βαθμό, έχοντας παιχνίδι λιγότερο.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Καλλιθέα νικούσε στη Ρόδο μέχρι το 90′ όταν ο Χρήστος Χατζησάββας ισοφάρισε. Με γηπεδούχο την Καλλιθέα οι δύο ομάδες παίζουν μετά από 21 χρόνια. Στις 7 Μαίου 2000 η Καλλιθέα είχε επικρατήσει σε αγώνα της Β’ Εθνικής με 6-1 (7′ κεφαλιά Ζελενίτσας, 25′ σουτ Ζαχαρόπουλος, 33′ κεφαλιά Ζαχαρόπουλος, 76′ σουτ Ζαχαρόπουλος, 78′ σουτ Σαββίδης, 89′ σουτ Ντραγκίτσεβιτς – 86′ πέναλτι Κοτσαριάν).

Ο Ιάλυσος έχει φέρει ισοπαλία και στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, ενώ εκτός έδρας έχει χάσει μόνο ένα από τα πέντε που έχει δώσει, αυτό στον Ασπρόπυργο.

Στο Ρέθυμνο…

Στο γήπεδο “Π.Ι. Βαρδινογιάννης” του Ρεθύμνου η Επισκοπή δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ. Και την επισκέπτεται ο Ασπρόπυργος, που ακόμα δεν έχει σκοράρει ακόμη εκτός έδρας! Την παράδοση θέλει μαζί της η Επισκοπή, για να πλησιάσει περισσότερο τις πρώτες θέσεις. “Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά” θα είναι η ρήση που θέλει να επιβεβαιώσει ο Ασπρόπυργος, καθώς προσπαθεί να ξεφύγει απο τις δύο τελευταίες θέσεις και τα περιθώρια στενεύουν. Αγώνες πάντως έχει ακόμα, αφού αυτό είναι ένα από τα δύο παιχνίδια που εκκρεμούν από τον πρώτ γύρο για τον Ασπρόπυργο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35