social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το 3ο ημίχρονο στο Ρέθυμνο

Το 3ο ημίχρονο στο Ρέθυμνο

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Επισκοπής, Γιαμίσκο Βέλιτς μετά το 1-1 με τον Ασπρόπυργο.

Οι δηλώσεις του μετά το ματς

“Ήταν ένα ματς από το οποίο αναζητούσαμε πολύ τη νίκη. Ένα παραπάνω μετά το αρνητικό αποτέλεσμα μέσα στην Καλλιθέα (σ.σ. ήττα με 2-0). Με μια προφανή νίκη θα μπορούσε να εξασφαλιστεί ο στόχος της παραμονής αλλά και ο στόχος της νέας αναδιάρθρωσης στη Super League2 εφόσον γίνει…
Ελπίζω να γίνει και από εκεί και πέρα, δεν θα έχουμε πρόβλημα καθώς, θεωρώ πως είναι δύσκολο να μας προλάβουν οι ομάδες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις.
Τί να πω…; Ελπίζαμε ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς παρ’ ότι ξέραμε ότι έχουμε 12-13 παίκτες που έχουν τραβήξει “μεγάλο κουπί” μέχρι σήμερα. Αυτός ο αριθμός των ποδοσφαιριστών έχει βγάλει συνεχόμενα ταξίδια με παιγνίδια Τετάρτη ή Πέμπτη – Κυριακή όπου δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση ενώ τώρα, τα ματς που δίνουμε διεξάγονται υπό αφόρητη ζέστη. Αυτά είναι στοιχεία που μας στοιχίζουν.
Ελπίζουμε να περάσει και το τελευταίο ματς (σ.σ. την Κυριακή 30/5, κόντρα στο Αιγάλεω) που είναι ανά τρεις μέρες και να κάνουμε μια τελευταία κούρσα από Κυριακή σε Κυριακή για να επαναφέρουμε τους ποδοσφαιριστές μας στο επίπεδο που μας έχουν συνηθίσει στο μεγαλύτερο διάστημα αυτού του πρωταθλήματος.”

“Θα μπορούσαμε να είμαστε πρώτοι αν…”

“Επίσης, μας επηρεάζουν κάποιες διαιτητικές αποφάσεις. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, εάν μας είχαν δοθεί τα πέναλτι που ήταν 10 φορές πιο πέναλτι από αυτό που υπέδειξαν με τον Ασπρόπυργο, τώρα θα ήμασταν πρώτοι!
Η ομάδα μας προσπαθεί να επισημάνει αυτές τις αδικίες εις βάρος μας αλλά βλέπουμε ότι συνεχίζεται το ίδιο έργο. Δεν μπορούμε να σταθούμε σ’ ένα μας που πέρασε.
Πήραμε αυτό το αποτέλεσμα αν και μπορούσαμε σαφέστατα να το κερδίσουμε έχοντας αρκετές όσο και μεγάλες φάσεις σκοράροντας ένα και δύο γκολ παραπάνω.”

Εν συνεχεία ο τεχνικός της ομάδας μας επεσήμανε και ένα άλλο θέμα το οποίο έχει αντιληφθεί… “Είναι αλήθεια ότι από την αρχή της χρονιάς χρειαζόμαστε πολλές ευκαιρίες για να φτάσουμε να σκοράρουμε. Δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Θα πρέπει να επαναφέρουμε γρήγορα τους ποδοσφαιριστές για τα τελευταία 5 παιγνίδια σε καλό επίπεδο με σκοπό να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βρεθούμε στην πρώτη 4αδα.
Βλέπουμε όμως ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές σ’ αυτή την κατηγορία μεταξύ των ομάδων. Ο Ασπρόπυργος που μοιραζόταν την τελευταία θέση μέχρι πρότινος με τον Αστέρα Βλαχιώτη, είχε ισοπαλία με την Σαντορίνη, εύκολη νίκη με τον Ιάλυσο και σχετικά εύκολη νίκη με τη Νίκη Βόλου.
Με δεδομένη την πραγματικότητα που επικρατεί στην ομάδα μας με τα συνεχόμενα παιγνίδια και με τον ελάχιστο αριθμό ποδοσφαιριστών που σηκώνουν το μεγάλο βάρος των παιγνιδιών, θα ήταν δύσκολα σήμερα και το γνωρίζαμε.
Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και δικαιούμαστε τη νίκη -πέρα από το αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε- απέναντι στον Ασπρόπυργο ο οποίος δεν μας έκανε ουσιαστικά ούτε μία φάση.
Ξέρω πόσα δώσανε τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουν αλλά πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιγνίδι.”

Φ. Θανέλλας: “Τεράστια επιτυχία η ισοπαλία για μας”

Ο συνεργάτης του Ηλία Φυντάνη, ο Φώτης Θανέλλας ήταν εκείνος που μίλησε για λογαριασμό του Ασπρόπυργου. Ο ίδιος έδειχνε πολύ ικανοποιημένος για το πως ήρθαν τα πράγματα μετά το τελικό 1-1 στο “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”…
“Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε παιγνίδια. Είτε παίζουμε με τις κορυφαίες ομάδες, είτε με τις τελευταίες πρέπει να κυνηγάμε τους βαθμούς στον βωμό της σωτηρίας.
Υπάρχει μια τεράστια βελτίωση στην ομάδα στα τελευταία 4-5 παιγνίδια. Υπάρχει το στοιχείο της υπομονής, το να δημιουργήσουμε δηλαδή 2-3 φάσεις και να πετυχαίνουμε ένα γκολ όπου από εκεί και πέρα, οφείλουμε να κάνουμε μια καλή διαχείριση απέναντι βέβαια σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Επισκοπή και μάλιστα μέσα σε μια δύσκολη έδρα.
Αν μπαίναμε με το 0-1 στο ημίχρονο θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα για την Επισκοπή. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν από δικό μας λάθος να ισοφαρίσουν. Παίξαμε οργανωμένα στην άμυνα διαφυλάσσοντας την εστία μας και κυνηγώντας την ισοπαλία αφού για μας αυτό το αποτέλεσμα ήταν μια μεγάλη επιτυχία.
Παρ’ όλα αυτά στο β’ ημίχρονο, κάναμε κάποιες ευκαιρίες, είχαμε όμως και την τύχη με το μέρος μας και δεν το πληρώσαμε σε κάποιες φάσεις γιατί, η Επισκοπή ήταν πολύ καλύτερη από εμάς αφού το ματς άνοιξε σαν ρώσικη ρουλέτα. Επίσης είχαμε και τον “Άγιο -Ντιμίτροβιτς” όπως λέω εγώ γιατί, μας έχει κρατήσει σε αρκετά ματς.
Ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα με δύο ματς εκτός έδρας στη Ρόδο. Πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.”

Ερωτηθείς για το αν περίμενε ένα τέτοιο αποτέλεσμα σήμερα, ο κ. Θανέλλας τόνισε: “Εμείς στοχεύουμε στην καλή εμφάνιση. Ήταν από τα ματς που τα θεωρεί κάποιος “χαμένα” αλλά από εκεί και πέρα, δεν πας να παίξεις για να χάσεις. Αντιθέτως παλεύεις, κυνηγάς την ελπίδα για να πάρεις ό,τι μπορείς. Εμείς αυτό κάναμε, γι’ αυτό και λέω ότι η ισοπαλία είναι μεγάλη επιτυχία για μας.”

Τέλος, στάθηκε και στο τί πρωτάθλημα βλέπουμε μέχρι στιγμής… “Βλέπουμε ότι οι διαφορές είναι μικρές ανάμεσα στις ομάδες. Εμείς προσπαθούμε να κοιτάξουμε στα μάτια την κάθε ομάδα βέβαια. Τη διαφορά την κάνουν 2-3 παίκτες-προσωπικότητες όπου κάποιες ομάδες έχουν την πολυτέλεια να τους διαθέτουν στο ρόστερ τους.
Κλασικό παράδειγμα είναι αυτό της Καλλιθέας που ήταν και πρόσφατο για μας καθώς, έχει 2-3 παίκτες οι οποίοι κατ’ επανάληψη είναι αυτοί που καθαρίζουν τα παιγνίδια.”


Σχετικά άρθρα

Θέμα Soccerlive: Για την ανατροπή με Δημήτρη Καλύκα στον πάγκο του ο Ασπρόπυργος

Νίκη με ανατροπή για την Καλλιθέα, 2-1 τον Ιάλυσο

Επισκοπή-Αγία Παρασκευή 2-3 [highlights]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35