social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απόδραση από τη Νάξο για τη Νίκη Βόλου, 0-1 τη Σαντορίνη

Απόδραση από τη Νάξο για τη Νίκη Βόλου, 0-1 τη Σαντορίνη

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Νίκη Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα και τρίτη συνολικά. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη επικράτησε με 0-1 στη Νάξο της Σαντορίνης και έφτασε τους 14 βαθμούς ξεπερνώντας τους Κυκλαδίτες στην κατάταξη.

Το ματς ήταν κακό όσον αφορά το θέαμα με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν το γκολ που τους χάρισε τους τρεις βαθμούς στο 58' χάρη στην προσπάθεια του Ροχάνο που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Δερμιτζάκη και πλάσαρε ψύχραιμα για το 0-1.

Στο 77' ακυρώθηκε γκολ της Σαντορίνης ως οφσάιντ με τον Κανούλα, ενώ στο 83' η γηπεδούχος ομάδα ζήτησε πέναλτι πάνω στο Ντινιωτάκη. 

Πάντως αμφότερες οι ομάδες έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Νταουλα, θεωρώντας ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

9' Γυριστό σουτ του Κανούλα η μπάλα άουτ.

13' Γκαρθια κορνερ γυριστό Γκονζάλεθ η μπάλα άουτ.

21' Σουτ Τζοβάρα δύσκολα ο Δερμιτζάκης πέφτει στην αριστερή του γωνία και διώχνει σε κόρνερ.

22' Κόρνερ Γκαρθία κεφαλιά Ροχάνο μόλις άουτ.

58' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Ο Ροχάνο παίρνει την κόντρα από τον Δερμιτζάκη και αφού έκανε μερικά κοντρόλ με σουτ έκανε το 0-1.

Στη συγκεκριμένη φάση οι γηπεδούχοι θεώρησαν ότι έγινε φάουλ πάνω στον Δερμιτζάκη. 

76' Μεγάλη φάση για τη Νίκη Βόλου. Ο Τζοβάρας έκανε την ατομική ενέργεια και μπήκε στην περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στα πόδια του Δερμιτζάκη. Στην εξέλιξη της φάσης το σουτ ο Λούκας έκανε το σουτ με τον Παπαζαχαρία να απομακρύνει με το κεφάλι.

77 ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΩΣ ΟΦΣΑΙΝΤ. Δράσης ο Κανούλας.

83' Ζητάει πέναλτι η Σαντορίνη για μαρκάσιμα πάνω στον Ντινιωτάκη.

ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 (Νίκος Παντέλης) Δερμιτζάκης, Ερρίκος (86' Λάμπρου), Κουρέλλας, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Ιβανίδης (86' Μηνάς), Πολύζος (58' Μαλάι), Σιμιτσής (61' Μπουντόπουλος), Γιουκούδης, Κανούλας, Περογαμβράκης (46 λ.τρ. Ντινιωτάκης).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης) Καραγκιόζης, Μπαλάφας, Αργύρης, Καλουτσικίδης , Τζοβάρας (90' Μπιτσάκος), Μπόσιο, Μέτσε, Ροχάνο (69' Κρουθ), Γκονζάλεθ, Τσιμπούκας, Γκαρθία (90' Ντομίνγκεθ).


Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωσε Γιουκουδη η Σαντορίνη 2020

Λεουτσάκος: «Τόσα χρήματα θα πάρουν οι ομάδες τη Football League»

Καλλιθέα: Ευχαριστεί το «Langano espesso bar»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35