social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή στις νίκες για Ιάλυσο 2-0 τον Ασπρόπυργο

Επιστροφή στις νίκες για Ιάλυσο 2-0 τον Ασπρόπυργο

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιάλυσος επικράτησε με 2-0 του Ασπρόπυργου στο Οικονομίδειο και επέστρεψε στις νίκες μετά από επτά αγωνιστικές. Παπαδόπουλος και Παπουτσογιαννόπουλος τα γκολ για την ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ, με τον Σταθόπουλο να έρχεται από τον πάγκο δημιουργώντας και τα δύο τέρματα. Μελανό σημείο του ματς ο σοβαρός τραυματισμός του Άλμπερτ Ρούσου στο 33ο λεπτό

Ένα 20λεπτο που θα ξεχαστεί γρήγορα

Εκνευριστικά κακό ήταν το πρώτο 20λεπτο στο Οικονομίδειο Γήπεδο Ιαλυσού. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπαθώντας να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Ασπρόπυργου που είχε διάθεση κυρίως να «καταστρέψει» το παιχνίδι της ομάδας του Βαγγέλη Χαντέ. Μηδαμινές ευκαιρίες και αρκετά λάθη από τις δύο πλευρές, δείγμα του άγχους για την κρισιμότητα που είχε η αναμέτρηση.

Ανέβασε ρυθμό, αλλά έχασε τον Ρούσσο
Πατώντας καλύτερα μετά το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης, ο Ιάλυσος ανέβασε ρυθμό παρά την αφόρητη ζεστή στο Οικονομίδειο. Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν μοναδική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 28΄ με τον Ντιμίροβιτς να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση στο δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου από το ύψος του πέναλτυ. Το γήπεδο πάγωσε στο 33΄ με τον Ρούσσο να αποχωρεί τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά στο γόνατο. Η φάση αυτή επηρέασε τους γηπεδούχους που παρότι είχαν την πρωτοβουλία και στην συνέχεια, δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Ντιμίτροβιτς.
Κακές επιλογές και πολλά λάθη
Με διάθεση να πιέσει ακόμα περισσότερο μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάλυσος, με τον Βαγγέλη Χαντέ να περνάει και τον Σταθόπουλο στο ματς. Οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει τους ποδοσφαιριστές του Ασπρόπυργου στο μισό γήπεδο, αλλά δεν απειλούσαν ούτε στο ελάχιστο την εστία του Ντιμίτροβιτς. Οι κακές επιλογές στην τελική πάσα και αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή ήταν η εικόνα στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου μέρους. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν με το 60΄ αναζητώντας περισσότερο τις αντεπιθέσεις.
Ο Σταθόπουλος άλλαξε το ματς
Ο Αντώνης Σταθόπουλος έμελλε να είναι η χρυσή αλλαγή του Βαγγέλη Χαντέ στο ματς. Ο νεαρός φορ που είχε περάσει ως αλλαγή στο 52΄ στην θέση του Χριστόπουλου ήταν αυτός που με δύο εξαιρετικές σέντραρε «ξεκλείδωσε» ουσιαστικά την άμυνα του Ασπρόπυργου δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στον Ιάλυσο. Στο 62ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Καρπαθάκης πραγματοποίησε εντυπωσιακό ανέβασμα από την άμυνα, πασάροντας την κατάλληλη στιγμή στον Σταθόπουλο. Ο τελευταίος σέντραρε άψογα από δεξιά και ο Παπαδόπουλος με γυριστό σουτ νίκησε τον Ντιμιτροβιτς για το 1-0. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ δεν σταμάτησε εκεί, καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Σταθόπουλος ελίχθηκε και πάλι στην μεγάλη περιοχή, σεντράροντας αυτή την φορά για τον Παπουτσογιαννόπουλο με αριστερό βολέ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0
Μπορούσε και τρίτο γκολ
Άψογη διαχείριση για τον Ιάλυσο μετά το 2-0. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ δεν απειλήθηκε ούτε στο ελάχιστο από τους φιλοξενούμενους, ενώ θα μπορούσε σε δύο περιπτώσεις να πετύχει και τρίτο γκολ. Συγκεκριμένα στο 71΄ ο Παπαδόπουλος νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Ντιμίτροβιτς, με τον πορτιέρο του Ασπρόπυργου να έχει «απάντηση» και στην φάση του 88΄ και την προβολή του Χατζησάββα από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ο Αντώνης Σταθόπουλος πέρασε στο ματς στο 52ο λεπτό και άλλαξε ολοκληρωτικά την εικόνα του Ιάλυσου. Δύο συστημένες ασίστ από τον νεαρό φορ, που ουσιαστικά «ξεκλείδωσε» την μέχρι εκείνη την ώρα πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων.
Στο ύψος του
Αρχηγός με τα όλα του. Ο Γιάννης Καρπαθάκης ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ανίκητος. Ο 27χρόνος ποδοσφαιριστής ήταν απροσπέλαστος στην άμυνα, ενώ βοήθησε και επιθετικά την ομάδα του κυρίως στην φάση του πρώτου γκολ.</p>

Ιάλυσος (Βαγγέλης Χαντές):Ανδρούτσος, Γκέζος (80΄ Γιώργου), Σκεντεράι, Τερζίου, Καρπαθάκης, Ρουσσος (35΄ λ.τ Μανιώτης), Παπουτσογιαννόπουλος, Μαστραντωνάκης, Παπαδόπουλος, Χατζησάββας, Χριστόπουλος (52΄ Σταθόπουλος)
Ένωση Ασπρόπυργου(Ηλίας Φυντάνης):Ντιμίτροβιτς, Θεοδώρου, Τριποτσέρης (77΄ Ντουμπερέτ), Αργυρόπουλος, Παπαθανασίου, Νάια Τζόζεφ, Ζαχαρός (67΄ Μουκίδης Β), Βασιλείου (67΄ Γεωργόπουλος), Μαρούδας, Τζανουλίνος (83΄ Τζανουλίνος), Λαμπογλου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35