social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν τα κατάφερε η Καλλιθέα στη Νάξο-Ήττα με 1-0 από τη Σαντορίνη

Δεν τα κατάφερε η Καλλιθέα στη Νάξο-Ήττα με 1-0 από τη Σαντορίνη

Η Σαντορίνη επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Football League, προσπέρασε τη Νίκη Βόλου και ανέβηκε στην 7η θέση με 17 βαθμούς.

 

Η Σαντορίνη πέτυχε μια σπουδαία νίκη στο ΔΑΚ Νάξου απέναντι στην Καλλιθέα χάρη σε γκολ του Παντίδου στο 75’ και αποσπάστηκε ακόμα περισσότερα από την επικίνδυνη ζώνη, ρίχνοντας παράλληλα την Καλλιθέα στην 3η θέση, καθώς η Ρόδος επικράτησε με 1-0 του Ασπροπύργου.

Από την άλλη η Καλλιθέα πάλεψε το ματς παρά τη σημαντική απουσία του Μαρουκάκη, όμως δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα έχοντας καλές στιγμές. 

Μοιρασμένες οι ευκαιρίες στο πρώτο μέρος

Τα πρώτα λεπτά κύλησαν χωρίς κάποια αξιόλογη φάση. Οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου, με την Καλλιθέα να ανεβάζει σταδιακά ρυθμό και να χάνει δύο ευκαιρίες σε διάστημα τριών λεπτών.

Στο 20’, ο Καββαδίας βρήκε τον Τσιντώνη με συρτή σέντρα μέσα στην περιοχή, αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο, ενώ στο 23’ ο Καραγιάννης έκανε το μακρινό σουτ, με τον Δερμιτζάκη να μην αιφνιδιάζεται και να μπλοκάρει την μπάλα.

Η μάδα του Παντέλη έχασε τεράστια ευκαιρία στο 30’ να πάρει το προβάδισμα. Ο Ερρίκος έκανε τη σέντρα, ο Μπουντόπουλος έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πάντου.

Η Σαντορίνη συνέχισε να πιέζει και «άγγιξε» το γκολ στο 42’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ερρίκου τόσο ο Μπιρμπίλι όσο και ο Μπουντόπουλος δεν κατάφεραν να σπρώξουν από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Παντίδου πέρασε ψηλά.

Η Καλλιθέα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 45’. Ο Στούπης απέφυγε ωραία δύο παίκτες από τα αριστερά, βρήκε με τακουνάκι τον Τσιντώνης, ο οποίος πλάσαρε αλλά Δερμιτζάκης αντέδρασε σωστά και έδιωξε.

Ο Παντίδος λύτρωσε τη Σαντορίνη

Η Καλλιθέα μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος και απείλησε στο 46’ με το σουτ του Τσιντώνη να περνάει άουτ.

Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στη συνέχεια, με τον Γιουκούδη να τραυματίζεται και να αποχωρεί, με τον Κανούλα να παίρνει τη θέση του. Η Καλλιθέα έχασε ευκαιρία στο 65’ με το μονοκόμματο σουτ του Στούπη να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

Η Σαντορίνη απάντησε στις ευκαιρίες στο 70’, με τον Κανούλα να κάνει το γυριστό σουτ από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και λίγο αργότερα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 75’ ο Πολύζος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Παντίδος από κοντά με σουτ στην κίνηση, νίκησε τον Πάντο για το 1-0.

Η Καλλιθέα πίεσε ως το τέλος, αλλά η Σαντορίνη κράτησε το υπέρ της 1-0 και πέτυχε την 4η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Καλλιθέα, με τον Τσιντώνη να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Σαντορίνη (Νίκος Παντέλης): Δερμιτζάκης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Μαλάι, Ερρίκος, Σιμιτσής (61’ Σκαθαρούδης), Γιουκούδης (49’ λ.τρ Κανούλας), Μπουντόπουλος (72’ Ιβανίδης), Ντινιωτάκης (61’ Πολύζος), Μπιρμπίλι, Κουρέλας (72’ Μηνάς)

Καλλιθέα (Γιάννης Τάτσης): Πάντος, Καραγιάννης (84’ Φέκκας), Παντελίδης (81’ Ρόπας), Καλύβας, Κρητικός, Καντέ (81’ Σάμιος), Τσιντώνης, Σταύρου, Καββαδίας (63’ Βασιλειάδης), Στούπης, Παπαγγελής (63’ Χοτζαλί)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35