social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βοσνιάδης: «Καταφέραμε να πετάξουμε δύο πολύτιμους βαθμούς»

Βοσνιάδης: «Καταφέραμε να πετάξουμε δύο πολύτιμους βαθμούς»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι με τόσες φάσεις η Νίκη δεν πήρε το τρίποντο, αλλά τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδα στο τελευταίο χρονικό διάστημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 60χρονου τεχνικού:

« Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε, δεν το συζητάμε. Με πολλές φάσεις, με πολύ πίεση, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να ξεκινήσει τίποτα από τους πίσω χώρους, πρεσσάραμε συνέχεια και δεν μπορούσαν να βγάλουν εύκολες πάσες στην επίθεση, κλέψαμε πολλές μπάλες και κάναμε τελικές. Αν δεν είσαι πολύ προσεκτικός και έχεις προηγηθεί δύο φορές και κατορθώνει ο αντίπαλος να σε ισοφαρίσει σου μένει η πίκρα. Εκεί που είχαμε δέκα τελικές και ο αντίπαλος μία, το γκολ του, κατορθώσαμε να πετάξουμε δύο πολύτιμους βαθμούς, αλλά τι να κάνουμε το ποδόσφαιρο αυτά έχει, η ζωή συνεχίζεται και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες, το τελευταίο διάστημα πετυχαίνουμε πράγματα, θέλαμε τη νίκη σήμερα, παίξαμε απέναντι στην πρωτοπόρο και αν έπρεπε να νικήσει μια ομάδα, αυτή ήταν η δική μας. Γίνονται αυτά, ήρεμα πάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι καθοριστικό και πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Με συγκέντρωση όλοι να φέρουμε το αποτέλεσμα που θα φέρει την ομάδα στην από επάνω κατηγορία. Πιστεύω υπάρχει η δυνατότητα να πάρουμε βαθμούς και στα τρία παιχνίδια που απομένουν και να μην παλεύει η ομάδα να εξασφαλίσει πόντο πόντο την βαθμολογία και να μπορέσουμε έως το τέλος να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε και να δούμε ήρεμα την επόμενη χρονιά».

Σε ερώτηση για το τι ειπώθηκε στο τέλος ο Θεσσαλονικιός κόουτς ανέφερε: «Αυτό που ειπώθηκε είναι ξεκάθαρο, έπρεπε να το είχε καταλάβει και ο κόσμος, ότι είναι μια ομάδα που αδίκησε τον εαυτό της. Δηλαδή με τόσες φάσεις και τελικές έχει πετάξει παιχνίδια. Όταν πετάς παιχνίδια μετά αρχίζει και σε πιάνει το άγχος. Χαθήκαν εύκολοι πόντοι ενώ η ομάδα θα έπρεπε να είχε κερδίσει. Γίνονται αυτά, τους είπαμε ότι στο ποδόσφαιρο και συμβαίνουν αυτά, η ζωή συνεχίζεται, έχουμε τρία μας μπροστά μας θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στα τρία. Ούτε το κεφάλι θα βάλουμε κάτω, ούτε τίποτα. Συνεχίζουμε.»

Για την φάση του πέναλτι ο Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε: «Διαμαρτυρόμαστε γιατί υπάρχουν δυο παίκτες στην εκτέλεση φάουλ από πίσω που μπαίνουν στην φάση. Η εξέλιξη της φάσης έφερε κάτι που δεν το είδαμε εμείς απ έξω, πρέπει να είσαι κοντά για να το δεις. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δυο παίκτες κινούνται προς της μπάλα γι αυτό και διαμαρτυρόμαστε. Στην αρχή νομίσαμε ότι έδωσε οφσάιντ αλλά έχει δώσει χέρι. Έγινε χέρι μου είπανε, δεν μπορώ να πω κάτι. Γίνονται αυτά, χάνονται φάσεις, ας μην είμαστε ότι με το μυαλό έγινε κάτι και οι διαιτητές κάνουν λάθη όπως και εμείς οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές.»

Από πλευράς ποδοσφαιριστών ο Γιώργος Τζοβάρας εκπροσώπησε τη Νίκη Βόλου. Ο 22χρονος εξτρέμ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα παιχνίδι που πιστεύω αξίζαμε να το πάρουμε. Ήμασταν κυρίαρχοι από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό. Δυστυχώς έτσι είναι η μπάλα. Κάποιες φορές τα αποτελέσματα έρχονται, κάποιες όχι. Εμείς σαν Νίκη είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο μας, έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και στις προπονήσεις και γενικότερα και ο στόχος είναι ο ίδιος. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι να κερδίσουμε ότι καλύτερο και να ανατρέψουμε την κατάσταση και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται.»

Πηγή:magnesianews.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35