social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τριάρα για την Επισκοπή, 3-0 τον Ιάλυσο

Τριάρα για την Επισκοπή, 3-0 τον Ιάλυσο

Ένα τρίποντο που δείχνει πιο μεγάλο κι από ό,τι καταδεικνύει το τελικό σκορ (3-0) πήρε σήμερα (Κυριακή 6/6) η ομάδα της Επισκοπής απέναντι στον Ιάλυσο.

Με την ίδια συνταγή, με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά με σαφώς περισσότερη φρεσκάδα, η ομάδα του Ρεθύμνου “χτύπησε” σε καίρια σημεία (34′, 73′) με τον τοπ-σκόρερ Θοδωρή Τσιριγώτη κι έπειτα ο 21χρονος φορ, έκανε κάτι μοναδικό, ξανασκόραρε στο 88′ με τρίτη στη σειρά κεφαλιά!

Η ομάδα του Βέλιτς μ’ αυτή τη νίκη που ήταν και η μεγαλύτερη στο φετινό πρωτάθλημα, ξεπέρασε τον Ιάλυσο (22β. έναντι 21β.), πέρασε 4η και παίρνει δύναμη για το επόμενο ματς, αυτό απέναντι στη Σαντορίνη.


Το ματς:

Στο 3′ ο Λίμα επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή όμως, ο Ανδρούτσος μπλόκαρε σταθερά.

ΓΚΟΟΟΟΛ! 1-0: Στο 34′ ο Γιαννούτσος βγήκε από τα αριστερά, “έσκασε” μια “κοφτή” τρίπλα σε αντίπαλό του και έβγαλε μια γλυκιά σέντρα στην “καρδιά” της άμυνας του Ιάλυσου. Ο Τσιριγώτης κέρδισε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα!

Στο 40′ η κεφαλιά του Παπαδόπουλου έφτασε δίχως δύναμη στην αγκαλιά του Δήμιζα.



Στο β’ ημίχρονο αυξήθηκε κι άλλο ο ρυθμός.
Στο 50′ σε ιδανική αντεπίθεση, ο Λίμα τροφοδότησε τον Σουμπασάκη ο οποίος με προσποίηση “άδειασε” τον Τερζίου και άφησε άμεσα στον Νάνι με τον τελευταίο να βρίσκεται απέναντι στον Ανδρούτσο μόνο που το πλασέ του πήγε πάνω στον πορτιέρο του Ιάλυσου.

Στο 72′ ο Τερζίου δέχθηκε τη 2η κίτρινη κάρτα στο ματς και αποβλήθηκε.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 2-0: Στο 73′ ο Παναγιωτίδης εκτέλεσε ιδανικά ένα φάουλ λίγο έξω από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και ο Τσιριγώτης με υπέροχη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ξανά στα δίχτυα!



Η διαιτησία: Γιουματζίδης (Πέλλας). Βοηθοί: Τοροσιάδης (Μακεδονίας) – Δέλλιος (Πέλλας).
Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν: Σουμπασάκης, Τσιριγώτης, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Λίμα (Επισκοπή), Γκέζος (Ιάλυσος). Την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) αντίκρισε ο Τερζίου.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γ. Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Γιαννούτσος, Λάμτσε (90′ Χρουσιέλ), Ανδρέου, Πολυχρόνης, Παναγιωτίδης (90′ Κουτάντος), Σουμπασάκης (90′ Τσιλεδάκης), Τσιριγώτης, Λίμα (80′ Γεωργούσης), Νάνι.
ΙΑΛΥΣΟΣ (Χαντές): Ανδρούτσος, Γκέζος (88′ Πατσίλης), Σκενεράϊ, Τζερζίου, Καντουτσής, Μανιώτης, Γιώργου, Μαστραντωνάκης, Παπαδόπουλος (79′ Χριστόπουλος), Χατζησάββας, Σταθόπουλος (80′ Σαββάκης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35