social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η προαναγγελία της 16ης αγωνιστικής στην Football League

Η προαναγγελία της 16ης αγωνιστικής στην Football League

Η νίκη του Αστέρα Βλαχιώτη με το ευρύ 4-0 μέσα στον Ασπρόπυργο,  στέρησε από τους γηπεδούχους και τις τελευταίες μαθηματικές ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Μάλιστα η ομάδα της Λακωνίας περιμένει και την απόφαση για την ένσταση που έκανε στον αγώνα με την Καλλιθέα, που μπορεί να της δώσει βαθμούς και ελπίδες. Στην κορυφή τρεις ομάδες συνεχίζουν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.


Καλαμάτα – Καλλιθέα
Βήμα για την πρώτη θέση ελπίζει να κάνει η Καλαμάτα, στο ντέρμπι κορυφής με την Καλλιθέα. Ένα ντέρμπι από τα παλιά, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν παίξει μεγάλα παιχνίδια. Όπως και στον πρώτο γύρο όπου η Καλλιθέα έγινε η πρώτη ομάδα που σκόραρε σε βάρος της Καλαμάτας, και φυσικά η πρώτη που τη νίκησε! Το 2-1 μάλιστα ήλθε με ανατροπή (38’ σουτ Σταύρου, 55’ πέναλτι Στούπης – 28’ πέναλτι Μαρκόφσκι).
Στην Καλαμάτα παίζουν για πρώτη φορά από το Μάρτιο του 2009, όταν η Καλαμάτα είχε νικήσει με 2-0 (7’ σουτ Μπριλάκης, 36’ σουτ Μαρσελίνιο).
Η Καλλιθέα θα προσπαθήσει να γίνει και η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει στην Καλαμάτα. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έχει έξι νίκες και μια ισοπαλία, αυτή με το Νίκη Βόλου, και 9-0 γκολ. Και αν μια ομάδα μπορεί να σκοράρει στην Καλαμάτα, αυτή μπορεί να είναι η Καλλιθέα, που έχει την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 20 γκολ. 
 
Ρόδος – Ιάλυσος
Μπορεί να μην είναι το κλασσικό ροδίτικο ντέρμπι, αλλά το παιχνίδι στο σμαραγδένιο νησί έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Στον πρώτο γύρο η Ρόδος πέτυχε σπουδαία νίκη 2-0 στο «Οικονομίδειο» (12’ σουτ Αρναρέλης, 55’ σουτ Δελαπόρτας), ένα από τα αποτελέσματα, που έφεραν τη Ρόδο να πρωταγωνιστεί και τον Ιάλυσο στη μέση της βαθμολογίας.
Για τη Ρόδο είναι μια ευκαιρία να βελτιώσει περισσότερο τη θέση της, αφού η Καλαμάτα ή η Καλλιθέα ή και οι δύο, θα έχουν απώλειες.
Η Ρόδος είναι αήττητη στην έδρα της, όπου ξεκίνησε με τρεις ισοπαλίες κα τώρα έχει τέσσερις νίκες.  Ο Ιάλυσος προέρχεται από την ήττα του στο Ρέθυμνο με 3-0, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πέμπτη θέση, για πρώτη φορά. Δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας, ενώ έχει να νικήσει τη Ρόδο σε επαγγελματικό επίπεδο από το 1994.

Σαντορίνη 2020 – Επισκοπή
Το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα αναζητούν η Σαντορίνη 2020, που με το πρώτο «διπλό» στην επαγγελματική ιστορία της στον Ασπρόπυργο, εξασφάλισε την παραμονή της, και η Επισκοπή, που ανέβηκε στην τέταρτη θέση με το ευρύ 3-0 επί του Ιάλυσου.
Στον πρώτο γύρο η Επισκοπή είχε επικρατήσει με 1-0 (48’ σουτ Τσιριγώτης).  Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά την Καλαμάτα, ενώ η Σαντορίνη 2020 τη δεύτερη χειρότερη επίθεση.

Νίκη Βόλου – Ασπρόπυργος
Όταν στις 19 Μαίου ο Ασπρόπυργος νικούσε τη Νίκη Βόλου με 3-2 (34’ σουτ Κυριαζής, 44’ σουτ Μαρούδας, 71’ σουτ Ζαχαρός – 82’ σουτ Ροχάνο, 90’ κεφαλιά Τζαβάρας), το πρωτάθλημα αποκτούσε μεγάλο ενδιαφέρον. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής έδειχνε ότι θα διεκδικούσε την παραμονή της. Από τότε όμως με ένα βαθμό σε έξι παιχνίδια δεν μπορούσε να ελπίζει και με τις δύο τελευταίες ήττες στην έδρα της, έχασε κάθε ελπίδα.
Η Νίκη Βόλου θέλει και μαθηματικά να αφήσει πίσω και τον Αστέρα Βλαχιώτη, αλλά και να διασκεδάσει με καλά αποτελέσματα μια σεζόν που την περίμενε καλύτερη. Μετά την ήττα στον Ασπρόπυργο έκανε δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Αστέρας Βλαχιώτη – Αιγάλεω
Μάλλον και στην ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη θα αιφνιδιάστηκαν με τη μεγάλη νίκη τους στον Ασπρόπυργο. Ιδιαίτερα από το 4-0! Ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, με την άλλη πάλι με τον Ασπρόπυργο. Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη πέτυχε τέσσερα γκολ, ενώ είχε μόλις ένα και επτά ήττες στα προηγούμενα εκτός έδρας.
Ο Αστέρας, εφόσον έχει θετική έκβαση η ένσταση για τον αγώνα με την Καλλιθέα, ελπίζει ακόμα, με μια νίκη βέβαια.
Το Αιγάλεω έχει μόνο μια ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια αλλά δεν έχει βελτιώσει τη θέση του, καθώς τα τέσσερα από αυτά είναι ισόπαλα


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35