social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΓΑΣ Ιάλυσος: Το μήνυμα του Ρούσσου    Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΓΑΣ Ιάλυσος: Το μήνυμα του Ρούσσου Πηγή:www.dimokratiki.gr

Την Πέμπτη ο ποδοσφαιριστής του ΓΑΣ Ιάλυσος Άλμπερτ Ρούσσος υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου και οπίσθιου χιαστού όπως συρραφή μηνίσκου έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο.


Ο αθλητής αμέσως μετά το χειρουργείο, έστειλε το δικό του μήνυμα, ευχαριστώντας τους γιατρούς Χρήστο Θέο και Νίκο Πικούλη, όπως και την ιατρική τους ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο των «τοξοβόλων» Μιχάλη Χατζηνικήτα.
Αναλυτικά:
«Από σήμερα (σ.σ. Πέμπτη) ξεκινάει το ταξίδι της αποκατάστασής μου, είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι αντιμέτωπος με τον συγκεκριμένο τραυματισμό και όντας έμπειρος πλέον υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την επάνοδό μου στα γήπεδα.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Θέο τον κ. Πικούλη αλλά και όλη την ιατρική ομάδα τους για την επέμβαση και την στήριξή τους από την πρώτη στιγμή της εισαγωγής μου στην κλινική.
Επίσης θέλω να ευχαριστώ όλη την οικογένεια του Ιάλυσου, την σύντροφό μου αλλά και όλους όσους ήταν και είναι δίπλα μου σε αυτόν τον δύσκολο ‘’αγώνα’’.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα από καρδιάς τον κ. Μιχάλη Χατζηνικήτα και την διοίκηση του Ιάλυσου, παράγοντες όπως ο κ. Χατζηνικήτας κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και προάγουν το ήθος και την ανθρωπιά τόσο στο άθλημα όσο και σε προσωπικό επίπεδο».


Πηγή:www.dimokratiki.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35