social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΓΑΣ Ιάλυσος: Ανέβασε στροφές

ΓΑΣ Ιάλυσος: Ανέβασε στροφές

Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΓΑΣ Ιάλυσος, με τον προπονητή Βαγγέλη Χαντέ να… ανεβάζει στροφές ενόψει της εντός έδρας σαββατιάτικης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League στον Νότιο όμιλο.


Οι «τοξοβόλοι» θέλουν να κατακτήσουν το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο», έπειτα από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Α.Σ. Ρόδος, προκειμένου να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά και για να κλείσουν ιδανικά τις εντός έδρας επίσημες υποχρεώσεις τους στη φετινή σεζόν.
Το χθεσινό πρόγραμμα διεξήχθη το πρωί στο «Οικονομίδειο» με τον Βαγγέλη Χαντέ και τους συνεργάτες του, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, να δουλεύουν πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι «ερυθροκίτρινοι» το Σάββατο, στην συνέχεια εκτελέστηκαν αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, με την προπόνηση να ολοκληρώνεται με οικογενειακό διπλό, μικρής διάρκειας.
Η προετοιμασία των «τοξοβόλων» θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί, με τις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και ασκήσεις ενεργοποίησης.
Ο Βαγγέλης Χαντές δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού εκτός από τους γνωστούς τραυματίες (Ρούσσος, Ρεκλείτης, Μπουσάι), όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.
Πηγή:www.dimokratiki.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35