social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιστορικό... εισιτήριο για την Superleague 2 η Σαντορίνη, νίκη με 1-3 τη Ρόδο

Ιστορικό... εισιτήριο για την Superleague 2 η Σαντορίνη, νίκη με 1-3 τη Ρόδο

Η μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου είναι γεγονός. Με ένα εμφατικό πέρασμα μέσα από τη Ρόδο, ο ΑΣ Σαντορίνης 2020 νίκησε 1-3 την ομώνυμη ομάδα και πλέον αναμένει και το τυπικό σκέλος της συγχώνευσης, ώστε να γίνει η πρώτη ομάδα των Κυκλάδων που θα αγωνιστεί στην Super League 2.

 

 Όχι... δεν είναι ψέμα. Η ανταμοιβή για όσους πίστεψαν και επένδυσαν στο όνειρο της κορυφής για το Σαντορινιό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη, καθώς έκαναν περήφανους όχι μόνο τους Σαντορινιούς, αλλά και όλους τους Κυκλαδίτες. Με ηγέτη τον Βαγγέλη Φουστέρη, που είχε στο πλάι του μία ομάδα ανθρώπων που πραγματικά αγαπούν τον τόπο τους, η Σαντορίνη κατάφερε έναν άθλο, αφού αγωνίστηκε άνισα, έχοντας μεγάλα εμπόδια, με το μεγαλύτερο από αυτά το γηπεδικό. 

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Σαντορίνη ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δείχνοντας τις προθέσεις της από τα πρώτα λεπτά, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Από την άλλη τα «ελάφια» είχαν κάποια καλά σημεία, αλλά παράλληλα ήταν εμφανές ότι δεν υπήρχε άγχος, καθώς το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα για την Ρόδο.

20210619140019 463182

Στο 5', η Σαντορίνη άνοιξε το σκορ με τον Περογαμβράκη που νίκησε με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι τον Πίτκα.

Η Ρόδος προσπάθησε να αντιδράσει για να φέρει γρήγορα το παιχνίδι στα ίσια, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τους  Αρναρέλλη και τον Δελαπόρτα.

Στο 26' η Σαντορίνη έβαλε τα θεμέλια γαι τη μεγάλη νίκη, κάνοντας δυο τα τέρματα της, όταν ο Ντινιωτάκης βρέθηκε απέναντι από τον Πίτκα και με προβολή έδωσε «άερα» δυο τερμάτων στην ομάδα του.

εικόνα Viber 2021 06 19 17 25 10

Η Ρόδος αντέδρασε στο 43' με τον Αρναρέλλη. Ο Σερέντιουκ επιχείρησε το σουτ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, η μπάλα κόντραρε στο Παπαζαχαρία, πήρε ύψος και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντούνη. Ο Αρναρέλλης στην επαναφορά δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε κενό τέρμα, μειώνοντας σε 1-2.

Το πάθος ξεχείλιζε σήμερα στην ομάδα του Νίκου Παντέλη, που στο 55' ανέβασαν και πάλι τη διαφορά στα δύο τέρματα, όταν βγήκαν στην κόντρα με τον Ντινιωτάκη να τροφοδοτεί την κατάλληλη στιγμή τον Μηνά, με τον τελευταίο από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-3. Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές της Σαντορίνης αφιέρωσαν το γκολ στο προπονητής τους Νίκο Παντέλη και τον Βαγγέλη Φουστέρη που βρισκόταν στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου.

20210619140009 330148

Μετά το 1-3 ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να έχουν από 1-2 καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας) | Βοηθοί: Τοροσιάδης (Μακεδονίας), Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής) | Τέταρτος: Βλάχος (Ανατ. Αττικής)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΕ Ρόδος (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Καψάλης (65' Μακρυδημήτρης), Πεχλιβανόπουλος (46' Νικολόπουλος), Χύσι, Μπαξεβάνος, Δελαπόρτας, Ρεβυθόπουλος (60' Μαρτσάκης), Καραγεώργης (30' Ριτάκο), Τσίπρας, Αρναρέλλης, Σερέντιουκ (46' Λίχτι).

Στον πάγκο: Αθανασόπουλος, Μαρκής, Βουργουτζής,  Σουλάϊ, .

ΠΑΕ Σαντορίνη 2020 (Νίκος Παντέλης): Ντούνης, Παπαζαχαρίας, Ερρίκος, Σιμιτσής (46' Μηνάς), Ντινιωτάκης (92' Καράμπελας), Περογαμβράκης (46' Μαλάι), Πολύζος, Κάνουλας, Μπιρμπίλι (λ.τρ. 19' Παπατζίκος), Ιβανίδης, Κουρέλλας

Στον πάγκο: Κωστόπουλος, Μπουντόπουλος, Δερμιτζάκης, Λάμπρου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35