social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φουστέρης: «Συλλογική και όχι ατομική η επιτυχία-Να αγκαλιάσει ο κόσμος την προσπάθεια»

Φουστέρης: «Συλλογική και όχι ατομική η επιτυχία-Να αγκαλιάσει ο κόσμος την προσπάθεια»

Ένα από τα πρόσωπα που οφείλεται η επιτυχημένη πορεία του ΑΣ Σαντορίνης 2020 είναι ο Βαγγέλης Φουστέρης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας που τα τελευταία χρόνια έχει κατορθώσει ότι... ασχολείται να... γίνεται χρυσός, μίλησε λίγη ώρα μετά τη σπουδαία νίκη επί της Ρόδου στο soccerlive.gr αναλύοντας το μυστικό της επιτυχίας που στέλνει τη νεοσύστατη ομάδα στα σαλόνια της SL2. 

Το σχόλιο του 

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο κατέθεσαν ψυχή και καταφέραμε να παραμείνουμε στην κατηγορία που ήταν ο αρχικός μας στόχος. Είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα ταξίδια απ' όλες. Δώσαμε 18 ματς εκτός έδρας".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι ο στόχος θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί νωρίτερα, ο κ. Φουστέρης δήλωσε

"Εάν η ομάδα έπαιζε στη φυσική της έδρα, η υπόθεση άνοδος θα είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα".

Για το που αφιερώνει την επιτυχία αυτή, ο κ. Φουστέρης υπογράμμισε

"Αυτή την ιστορική επιτυχία την αφιερώνω στη γυναίκα μου".

Οσον αφορά τη νέα χρονιά και τις απαιτήσεις της SL2 ο κ. Φουστέρης δήλωσε

"Η Σαντορίνη την επόμενη χρονιά πρέπει να πλαισιωθεί από περισσότερους ανθρώπους, διότι εμείς που τρέχουμε την ομάδα έχουμε καταθέσει ψυχή, όπως και οι οικογένειες μας. Καταλαβαίνετε ότι για να σταθεροποιηθεί η ομάδα και να έχει αποτελέσματα και συνέχεια, θα πρέπει να πλαισιωθεί από περισσότερους ανθρώπους. Και επειδή ξέρω ότι οι Σαντορινιοί αγαπούν την ομάδα, πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν". 

Για τη δήλωση του κ. Ρούσσου όπου χαρακτήρισε ότι ο κ. Φουστέρης "άλλαξε τον ποδοσφαιρικό χάρτη των Κυκλάδων", ο γνωστός επιχερηματίας απάντησε

"Δεν το γνωρίζω, δεν το έχω δει. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να αλλάξει τον ποδοσφαιρικό χάρτη των Κυκλαδων μόνος του. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να δώσει συνέπεια, εμπιστοσύνη και τίποτα παραπάνω. Η δουλειά είναι συλλογική και όχι ατομική. Είναι επίτευγμα από μια ομάδα ανθρώπων που έμεινε ενωμένη και περιμένω τους Σαντορινιούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τη Σαντορίνη να συμμετάσχουν περισσότερο ενεργά. Όσοι είμαστε στο σύλλογο βρισκόμαστε εδώ επειδή την αγαπάμε. Δεν ζούμε απ΄το ποδόσφαιρο, ζούμε για το ποδόσφαιρο". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35