social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η αποστολή της Σαντορίνης για το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Η αποστολή της Σαντορίνης για το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Για το τελευταίο ταξίδι της φετινής χρονιάς ετοιμάζεται η ομάδα της Σαντορίνης, η οποία θα βρεθεί στη Σπάρτη για την αναμέτρηση της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, με ώρα έναρξης 17:00.


Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι αεροπορικώς από τη Σαντορίνη για την Αθήνα, και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην πρωτεύουσα της Λακωνίας.
Παράλληλα, ο προπονητής της Σαντορίνης κ. Νίκος Παντέλης, γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το συγκεκριμένο ματς, οι οποίοι είναι οι κάτωθι: Παπαζαχαρίας, Κωστόπουλος, Παπατζίκος, Πέτρου, Σκαθαρούδης, Μπουντόπουλος, Μηνάς, Δερμιτζάκης, Καράμπελας, Ιβανίδης, Περογαμβράκης, Λάμπρου, Παντίδος, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Μαλάι, Καραμποΐκης, Κανούλας, Κουρέλλας και Ντούνης. Από πλευράς διοίκησης σε αυτή την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα συνοδεύσουν την αποστολή οι κ.κ. Φουστέρης Βαγγέλης, Φουστέρης Γιάννης, Ρούσσος Κώστας και Σαρρής Χάρης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35