social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στην Κρήτη η Νίκη Βόλου: Με απουσίες αλλά και πίστη για το αποτέλεσμα

Στην Κρήτη η Νίκη Βόλου: Με απουσίες αλλά και πίστη για το αποτέλεσμα

Στην Κρήτη βρίσκεται η αποστολή της Νίκης Βόλου όπου αύριο στις 5:00μ.μ. αντιμετωπίζει την Επισκοπή στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League. Η βολιώτικη ομάδα θα παλέψει για την παραμονή και ταυτόχρονα άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2, θέλοντας έναν βαθμό από το παιχνίδι για να «κλειδώσει» ο στόχος.

Πηγή: goalpost.gr

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει να αντιμετωπίσει την απουσία πέντε ποδοσφαιριστών είτε λόγω τραυματισμού, είτε καρτών. Τσιμπούκας, Μέτσε, Μπόσιο και Τζοβάρας θα απουσιάσουν καθώς συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες ενώ ο Μανώλης Αλιατίδης συνεχίζει την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό στον αστράγαλό του. Στη διάθεση του Μακεδόνα τεχνικού τίθεται ο Αντόνιο Ροχάνο που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στον αγώνα με την Καλλιθέα.

Η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί με στόχο να κερδίσει το ματς, όπως συνηθίζει να κάνει σε κάθε αγώνα της. Ένα προβάδισμα στο σκορ θα αφαιρέσει την πίεση από τα πόδια των παικτών της και θα βοηθήσει στο να ελαχιστοποιηθούν τα λάθη που προέρχονται από το άγχος του αποτελέσματος. Αγωνιστική πειθαρχία, προσήλωση στο πλάνο του προπονητή, συγκέντρωση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και καθαρό μυαλό, είναι η συνταγή που θα δώσει στη Νίκη Βόλου ότι χρειάζεται να πάρει από το παιχνίδι στην Επισκοπή

 
 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35