social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Football League: Η ακτινογραφία της 18ης αγωνιστικής

Football League: Η ακτινογραφία της 18ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της Football League για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 με πρωταθλήτριες στους δύο ομίλους την Καλαμάτα και τη Βέροια, ενώ παρά την προσπάθειά τους δεν απέφυγαν την ένατη θέση ο Αστέρας Βλαχιώτη και ο Απόλλων Πόντου.


Οι ισοπαλίες που… σώζουν

Ακόμα και αν ο Αστέρας Βλαχιώτη επικράτησε της Σαντορίνης 2020 με 2-1, έμεινε ένατος στη βαθμολογία, καθώς οι τρεις ομάδες που καταδίωκε ήθελαν ένα βαθμό και τον πήραν.

Το Αιγάλεω και η Καλλιθέα έφεραν 0-0 στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”, κλείνοντας μια σεζόν, που είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες. Την ίδια ώρα στο Ρέθυμνο έπαιρνε το 0-0 η Νίκη Βόλου, που της ήταν αρκετό, γιατί έχει το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία με τον Αστέρα Βλαχιώτη, εφόσον ισχύσει η νίκη του χωρίς αγώνα με την Καλλιθέα.

Η Νίκη Βόλου έκανε ένα εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό ισοπαλιών, 10 από τα 18 παιχνίδια της, και ακόμα πιο μεγάλο εκτός έδρας, με επτά ισοπαλίες σε εννέα αγώνες!

Η Καλαμάτα επικράτησε του Ιάλυσου με 4-0 σε γιορταστική ατμόσφαιρα, ένα σκορ που τη βοήθησε να φτάσει τα 20 γκολ και να έχει την καλύτερη επίθεση μαζί με τη Ρόδο. Αλλά το πιο σημαντικό για τη μεσσηνιακή ομάδα, είναι ότι ολοκλήρωσε ένα πρωτάθλημα χωρίς να δεχτεί γκολ στην έδρα της. Έκανε οκτώ νίκες και μια ισοπαλία 0-0 με τη Νίκη Βόλου.

Η Ρόδος νίκησε τον τελευταίο Ασπρόπυργο και τερμάτισε στη δεύτερη θέση, έχοντας τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες, τέσσερις, αλλά και την καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35