social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δουφεξής: «Η οικογένεια Παλτόγλου να γίνει άγαλμα στο Αιγάλεω»

Δουφεξής: «Η οικογένεια Παλτόγλου να γίνει άγαλμα στο Αιγάλεω»

Το Αιγάλεω επιστρέφει στη Super League 2 μετά από 14 χρόνια και ο Παναγιώτης Δουφεξής κάνει τον απολογισμό των τελευταίων δύο ετών.
Λένε ότι «το καλό πράγμα αργεί να γίνει» και στην ΠΑΕ Αιγάλεω δούλεψαν πάρα πολύ για να επιστρέψει η ομάδα στη Super League 2 με πολύ κόπο και ιδρώτα, όπως μας τόνισε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Δουφεξής.


Ο αθλητικός διευθυντής του Σίτι καρπώνεται και αυτός μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας και με προσωπική του δήλωση κάνει έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων.

Η δήλωση του Δουφεξή

«Έπειτα από δύο δύσκολες και πολύ απαιτητικές σεζόν, έχω την επιθυμία και αισθάνομαι την υποχρέωση να τοποθετηθώ δημόσια και να κάνω τον απολογισμό της ομάδας που σέβομαι και είχε την τιμή να υπηρετώ αδιάκοπα αυτή την διετία από την θέση του αθλητικού διευθυντή. Ταμείο κάνουμε όλοι στο τέλος. Φτάσαμε λοιπόν, στην πηγή και ήπιαμε το νερό!

Η διετία μου στο Αιγάλεω στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το Σίτι ξανά στη Super League 2 (Β’ εθνική δηλαδή για μας τους ρομαντικούς) μετά από 14 χρόνια. Η συνολική προσπάθεια με τα καλά της και τα άσχημα της απέδωσε καρπούς.

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να αναφερθώ στον άνθρωπο που μετουσίωσε το όνειρο μας σε πραγματικότητα και μας εμπιστεύτηκε. Ο Άρης Παλτόγλου και γενικά η οικογένεια Παλτόγλου πρέπει να γίνουν άγαλμα στο Αιγάλεω.

Είχα τη μεγάλη τύχη στην ζωή μου να γνωρίσω όλη την οικογένεια. Λατρεύουν την ομάδα και έχουν ξοδέψει αμέτρητα εκατομμύρια ευρώ για να την φτάσουν ξανά στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και μόλις ένα βήμα από εκεί που πραγματικά ανήκει, στη Super League 1. Θα γίνει και αυτό!

Ο Άρης ο Παλτόγλου με στήριξε και με προστάτεψε τόσο πολύ, γι’ αυτό τον θεωρώ οικογένεια μου. Πήρε την ομάδα από το χείλος του γκρεμού, ένα βήμα από το Β’ τοπικό, και με συνεχόμενες ανόδους, πολλά χρήματα, αστείρευτη αγάπη και πάθος για την ομάδα και την πόλη, την έφτασε και πάλι ψηλά.

Το Αιγάλεω δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Όλοι όσοι εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται είναι πληρωμένοι και με το παραπάνω. Η ομάδα, λόγω Παλτόγλου, έχει ένα πεντακάθαρο όνομα στην αγορά και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα να θέλει να έρθει στο Αιγάλεω, γιατί υπάρχει αυτός ο άνθρωπος.

Είμαι υπερήφανος, γιατί με τιμιότητα και με πολύ ιδρώτα έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου σ’ αυτή τη μεγάλη επάνοδο ύστερα από 14 χρόνια στην Super League 2 .

Άρη Παλτόγλου σ ευχαριστώ για όλα !!!

Τέλος, θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε Καλαμάτα και Βέροια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άξια το κατέκτησαν, είχαν σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αναστόπουλος και Δερμιτζάκης είναι για μένα δύο από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές και ιδιαίτερα ο Αναστόπουλος, ο οποίος έκανε το απίστευτο. Πήρε μια ομάδα που ήταν πέρσι τελευταία στην βαθμολογία και δημιούργησε ένα εξαιρετικό σύνολο που με ευκολία πήρε το πρωτάθλημα. Πρασσάς και Μπίκας μαζί με τον Άρη Παλτόγλου είναι παράγοντες που θα είναι έγκλημα αν χαθούν από το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Πηγή: sportime.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35