social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικολιδάκης: Χαρούμενος και υπερήφανος

Νικολιδάκης: Χαρούμενος και υπερήφανος

Ο πρόεδρος της ομάδας μας, Μιχάλης Νικολιδάκης μίλησε έπειτα και από την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ΠΑΕ στην απερχόμενη Football League. Ο έμπειρος παράγοντας που επί ημερών του η Επισκοπή έχει γνωρίσει μεγάλες στιγμές (σε Γ’ και Β’ Εθνική κατηγορία), αναφέρθηκε στην φετινή πορεία που πήγε κατ’ ευχή αλλά και για την προοπτική που ανοίγεται σε όλους μέσω της Super League2.



Για τις εγκαταστάσεις, για το γεγονός ότι όλοι στην ΠΑΕ δουλεύουν εδώ και καιρό για να παρουσιάσουν έναν σύλλογο ακόμα, πιο έτοιμο, ακόμα πιο έμπειρο προκειμένου εκπροσωπήσει το Ρέθυμνο και το ποδόσφαιρό του…
” Ήμασταν μια ομαδα ανταγωνιστική, δυνατή, έτσι όπως θέλουμε να τη βλέπουμε. Η όλη εικόνα μας, μας έκανε χαρούμενους και υπερήφανους γιατί βγάλαμε στο έπακρο τις υποχρεώσεις του ομίλου και της κατηγορίας μας, σε επίπεδο αγωνιστικά, διοικητικό, φιλοξενίας κ.α..”


Ο κ. Νικολιδάκης αμέσως μετά πέρασε και στο διοικητικό μοντέλο της νέας SL2…
“Αυτό είναι ένα πλάνο στο οποίο θέλουμε να μπούμε γιατί με τον νέο νόμο συμφωνούμε απόλυτα. Το μόνο που θέλουμε είναι να έχουμε λίγο χρόνο να οργανωθούμε για να συγκεντρώσουμε τα κεφάλαια και τις εγγυητικές που χρειάζονται. Νομίζω, όχι μόνο εμείς αλλά όλες οι ομάδες θα ήθελαν λίγο περισσότερο χρόνο.
Θα κάνουμε τα πάντα για να υλοποιήσουμε αυτούς τους όρους που έχει βάλει η κυβέρνηση. Έχουμε την αγάπη για την ομάδα μας η οποία μας οδηγεί όλα αυτά τα χρόνια. Δουλεύουμε για όλα τα παραπάνω, όχι μόνο τώρα αλλά εδώ και καιρό.”
Επιτέλους, οι νόμοι είναι για να τηρούνται. Είναι επιτέλους ευκαιρία να δουλέψουμε όλοι μαζί, με τα οικονομικά κριτήρια που απαιτούνται για να γίνει το ποδόσφαιρο πιο καθαρό και όχι όπως είναι τώρα. Άρα, εμείς λέμε “μπράβο” σ’ αυτό που λέει η κυβέρνηση. Εμείς καλούμαστε να το υπηρετήσουμε.”

Για τον στόχο της Επισκοπής γύρω απ’ όλα αυτά τα θέματα, τόνισε:
“Η Επισκοπή είναι χρόνια στις μεγάλες κατηγορίες εκπροσωπώντας το Ρέθυμνο. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή όταν το κάνουμε αυτό. Νομίζουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε λοιπόν. Είναι κοντά μας ο κόσμος, η κοινωνία, ο δήμος. Έχει γίνει η καθημερινότητά μας, ό,τι σχετίζεται γύρω από την Επισκοπή, γιατί δεν είναι μόνο αυτό που βλέπετε… Είναι γενικότερα η οργάνωση, τα παιδιά της “under”, τα παιδιά της ακαδημίας, τα γήπεδά μας. Όλα αυτά τα περιβάλει μια ιδιαίτερη αγάπη και φυσικά η δική μας κουλτούρα.”


Συνεχίζοντας δεν ήταν δυνατόν να μην αναφερθεί στον τομέα των εγκαταστάσεων…
“Είναι ένα τεράστιο πακέτο και ξέρετε ότι όταν ξεκινάς κάποια έργα κρύβεται μεγάλη γραφειοκρατία από πίσω. Το να βγουν τα σχέδια, να γίνουν οι μελέτες, να ωριμάσουν οι μελέτες αυτές, τα πάντα απαιτούν χρόνο. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε ένα γήπεδο ακόμα με φυσικό χλοοτάπητα.
Παρ’ όλο που το γήπεδο του Γάλλου όπου οι συντηρητές κάνουν τα πάντα για να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν είναι δυνατόν να το χρησιμοποιούμε για καθημερινές προπονήσεις και να παίζουμε εκεί και τους επίσημους αγώνες στη SL2.
Άρα, είμαστε κοντά στο να φτιάξουμε ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, είτε αυτό γίνει στην Επισκοπή, είτε στου Γάλλου ως βοηθητικό, είτε στον Τσεσμέ , είτε οπουδήποτε για να μπορέσουμε να δουλέψουμε πάνω στα πρότυπα που επιτάσσει η νέα λίγκα. Θέλουμε ένα γήπεδο λοιπόν που θα γίνει άμεσα, δηλαδή αύριο και όχι σε 6 μήνες.”

Κλείνοντας επεσήμανε ένα δικό του σχόλιο που αφορά βέβαια όλη την ΠΑΕ και τη φετινή της προσπάθεια:
“Το τελευταίο που θέλω να πω είναι ότι προφανώς και περιμέναμε να ακούσουμε ένα “μπράβο” είτε από τον δήμο, είτε από την Ένωση (ΕΠΣΡ) για την προσπάθεια που κάναμε. Δεν πήραμε κάποιο πρωτάθλημα, ούτε βγήκαμε στην Ευρώπη αλλά χρειαζόμαστε να το ακούσουμε ως ηθική επιβράβευση.
Ξέρετε όλον αυτόν τον καιρό παλέψαμε απέναντι σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Ένα παραπάνω φέτος που η κατάσταση του covid-19, μας ανάγκασε να παίζουμε με τεράστια προσοχή, με μεγάλη ευθύνη αλλά και με πάρα πολλούς περιορισμούς.
Το γεγονός ότι αυτά τα παιδιά εκπροσωπούσαν και διαφήμιζαν το Ρέθυμνο (ποδοσφαιρικά και μη) σε όλη τη νότια Ελλάδα, ένα παραπάνω εν μέσω πρωτόγνωρων συνθηκών) και από τη στιγμή που δεν υπήρχε άλλη αθλητική η πολιτιστική κίνηση, αποτέλεσε μια εξαιρετική εικόνα για την πόλη και τον νομό μας γενικότερα.”


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35