social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσιριγώτης: Η ομάδα με βοήθησε να φτάσω ως εδώ

Τσιριγώτης: Η ομάδα με βοήθησε να φτάσω ως εδώ

Το γκολ είναι αίσθηση, ικανότητα. Θέλει όμως μπρίο, πολλές φορές φαντασία αλλά εκείνοι που συνήθως πετυχαίνουν πολλά είναι γιατί κάνουν όλα τα υπόλοιπα που ζητάει η ομάδα τους και στο τέλος βάζουν τη μπάλα στα δίχτυα με το στοιχείο της απλότητας.


Φέτος, ο Θοδωρής Τσιριγώτης, μπορεί να χρειάστηκε λίγο χρόνο ωστόσο, όταν ξεκίνησε σκοράρει ήταν εκείνος που έβαζε την τζίφρα του μέσα από μια “ομαδική” όπως και ο ίδιος σημειώνει συνεργασία.
Τούτη είναι η δεύτερη συναπτή χρονιά που αναδεικνύεται 1ος σκόρερ.

Πέρυσι στη Γ’ Εθνική στον κρητικό όμιλο έφτασε τα 12 γκολ στην κανονική διάρκεια και στις πρώτες 3 αγωνιστικές των play off πρόλαβε να σκοράρει άλλες 2. Έκτοτε τα πρωταθλήματα διακόπηκαν.
Φέτος, στη Football League τα πράγματα κύλησαν όπως ίσως και ο ίδιος δεν τα περίμενε. Μπορεί να άργησε να σκοράρει (το έκανε δις στην 5η αγωνιστική στον εκτός έδρας αγώνα και τη νίκη επί του Αιγάλεω με 1-3), ωστόσο ιδίως στον β’ γύρο φρόντισε να δείξει πτυχές του ταλέντου που διαθέτει.



Το γεγονός όμως ότι σκόραρε τα 9 από τα 15 τέρματα μοιάζει εντυπωσιακό ως επίτευγμα.
Ο Θοδωρής Τσιριγώτης που μόλις στις 23 του περασμένου μήνα (Ιουνίου) έκλεισε τα 21 του χρόνια είχε κι άλλα εντυπωσιακά στοιχεία στο παλμαρέ του. Πιο χαρακτηριστικά ήταν το γκολ-“τακουνάκι” και μάλιστα από μεγάλη απόσταση απέναντι στην Σαντορίνη στον α’ γύρο και το χατ-τρικ επί του Ιάλυσου σκοράροντας όλα τα τέρματα με το κεφάλι!
Ο ίδιος λοιπόν αναφέρει λίγο μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος: “Ήταν μια πολύ καλή χρονιά και για την ομάδα και για μένα. Η ομάδα με βοήθησε να φτάσω ως εκεί. Αν δεν είναι καλά η ομάδα δεν μπορείς και ‘συ από μόνος σου να αναδειχθείς ατομικά. Τώρα είναι ώρα ξεκούρασης και θα δούμε από τη νέα χρονιά τί θα γίνει.”

Βλέποντας ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται, ο 21χρονος επιθετικός της Επισκοπής τόνισε: “Το πρωτάθλημα ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτό και όλες ομάδες έλεγαν στην αρχή ότι πήγαιναν για τον τίτλο αλλά στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν γιατί έβγαινε πολλή κούραση (ψυχολογική και σωματική).
Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ξέραμε αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όταν συνέβη αυτό φτάσαμε να παίζουμε 6 αγώνες σε 18 μέρες!”

“Ωραίο συναίσθημα να σε θέλουν…”
Ερωτηθείς για το ό,τι έχει γραφτεί για το ότι ενδιαφέρονται για εκείνον ομάδες της Super League1, τόνισε: “Είναι ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι οι ομάδες σε θέλουν στο ρόστερ τους. Όπως όμως είπα και πριν, η ομάδα με βοήθησε να φτάσω στους στόχους αυτούς και να συμβαίνει αυτό που λέτε. Θα δω τί είναι καλύτερο για μένα και θα αποφασίσω.”

Τα φετινά τέρματα που έχει σημειώσει ο Θ. Τσιριγώτης:
Αιγάλεω – Επισκοπή 1-3
(2 γκολ)

Επισκοπή – Σαντορίνη 1-0
(1 γκολ)

Αστέρας Βλ. – Επισκοπή 1-1
(1 γκολ)

Επισκοπή – Ιάλυσος 3-0
(3 γκολ)

Σαντορίνη – Επισκοπή 2-2
(1 γκολ με πέναλτι)

Ασπρόπυργος – Επισκοπή 1-2
(1 γκολ)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35