social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αδειοδότηση ΕΠΟ: Παράταση έως τις 29/7 σε Αιγάλεω, Καλλιθέα και ακόμα επτά ΠΑΕ

Αδειοδότηση ΕΠΟ: Παράταση έως τις 29/7 σε Αιγάλεω, Καλλιθέα και ακόμα επτά ΠΑΕ

Την δυνατότητα να κινηθεί στο… θερινό μετεγγραφικό παζάρι χωρίς περιορισμούς θα μπορέσει να έχει το Αιγάλεω, η Καλλιθέα, ο Ασπρόπυργος και πολλές άλλες ομάδες.


Σύμφωνα με έγγραφο που εξασφάλισε και δημοσιεύει η «δσπορ», η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, έδωσε παράταση έως τις 29 Ιουλίου στο Αιγάλεω, στην Καλλιθέα, στον Ασπρόπυργο αλλά και σε ακόμα εννέα ΠΑΕ του πρωταθλήματος της Football League που ολοκληρώθηκε, προκειμένου να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να εξασφαλίσουν την απαιτούμενη άδεια έτσι ώστε να… κινηθούν ελεύθερα στις μετεγγραφές.
Αναλυτικά το έγγραφο αναφέρει τα ακόλουθα:
«Διεύθυνση Αδειοδότησης
Αθήνα: 13/07/2021
Αριθμ. Πρωτο: 14941/2021
ΠΡΟΣ ΠΑΕ: Θεσπρωτός, Αλμωπός Αριδαίας, Απόλλων Πόντου, ΑΕΠ Κοζάνης, Καλλιθέα, Επισκοπή, Ιάλυσος, Σαντορίνη, Αιγάλεω, Ένωση Πανασπροπυργιακού
ΑΠΟ: Διεύθυνση Αδειοδότησης
Θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Αξιότιμες κυρίες
Αξιότιμη κύριοι
Κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ (υπ’ αριθμ. 13/12.07.2021), χορηγείται παράταση μέχρι την 29/07/2021 για υποβολή του φακέλου αδειοδότησης στις ανωτέρω ΠΑΕ της Football League.
Με εκτίμηση
Γιώργος Δημητρίου
Διευθυντής Αδειοδότησης».
Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής αδειοδότηση έχουν πάρει μόλις επτά ΠΑΕ που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο ενιαίο πρωτάθλημα της Super League 2. Πρόκειται για τις Εργοτέλη, Τρίκαλα, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακός, Βέροια, Ξάνθη, Α.Ε. Λάρισας.
Διαγόρας και Α.Σ. Ρόδος δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια, ούτε σε πρώτο, ούτε σε δεύτερο βαθμό, επομένως τους έχει επιβληθεί απαγόρευση μετεγγραφών, δηλαδή μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστο αριθμό Ελλήνων ποδοσφαιριστών έως 25 ετών. Μέχρι τρεις ποδοσφαιριστές, Έλληνες ή ξένους άνω των 25 ετών και αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών.
adeia.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35