social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξεκίνησε τη δουλειά ο Λεβαδειακός με στόχο την άνοδο!

Ξεκίνησε τη δουλειά ο Λεβαδειακός με στόχο την άνοδο!

Με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο ξεκίνησε χθες το απόγευμα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τη σεζόν 2021-2022.

onomatodosia1-300x167.jpg
Πριν την έναρξή της είχε προγραμματισθεί από τη δημοτική αρχή η ονοματοδοσία του δημοτικού σταδίου και το παρόν στη σύντομη αυτή εκδήλωση έδωσαν ο μεγαλομέτοχος, όλα τα μέλη του ΔΣ, καθώς και τα στελέχη της ΠΑΕ.
Στην εξέδρα του γηπέδου βρέθηκαν και οι φίλαθλοι από το σύνδεσμο του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, οι οποίοι είχαν προγραμματίσει τη δική τους γιορτή για τη συμπλήρωση των 60 χρόνων της ομάδας. Κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, λόγω των συνθηκών, δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα που θύμισε άλλες εποχές και εξέπληξαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
1i_exedra.jpg
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση και τις επόμενες μέρες με καθημερινές πρωινές και απογευματινές προπονήσεις στο δημοτικό στάδιο, αλλά και στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στη Χαιρώνεια, έως την Κυριακή, όταν και η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35