social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχώρησε ο Κρητικός από την Καλλιθέα

Αποχώρησε ο Κρητικός από την Καλλιθέα

Η Καλλιθέα προσπαθεί να καταθέσει την έφεση προκειμένου να πάρει την αδειoδότηση για την Superleague 2 με αποτέλεσμα πολλά ζητήματα να παραμένουν στάσιμα.

Αυτό έχει να κάνει και με το διοικητικό κομμάτι, γεγονός που δημιουργεί εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η τελευταία είδηση έχει να κάνει με την αποχώρηση του Γιώργου Κρητικού από το ρόστερ του συλλόγου λόγω της διοικητικής απραξίας που επικρατεί στο σύλλογο τις τελευταίες ημέρες.

Ο υψηλόσωμος στόπερ που ήταν πραγματικός ογκόλιθος για τους “μπλε” τα τελευταία δυο χρόνια λύνει τη συνεργασία του με την Καλλιθέα και πλέον αναζητάει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Τα τελευταία δυο χρόνια ο "Κρήτι" πανηγύρισε ισάριθμες ανόδους έχοντας πολύ καλή παρουσία με τη φανέλα της Καλλιθέας, όντας από τους καλύτερους παίκτες της και αυτό το πιστοποιεί το γεγονός ότι δεν έχασε ούτε λεπτό συμμετοχής.

Ο πρώην στόπερ του Διαγόρα και του Ιωνικού ήδη έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα πάρει την απόφαση του.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Γιώργο Κρητικό ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε: ''Η διοικητική στασιμότητα που επικρατεί στην ομάδα με αναγκάζει να πάρω αυτή την απόφαση και να αποχωρήσω από την ομάδα. Ήταν δυο χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αφού η θητεία μου συνοδεύτηκε με δυο ανόδους.

Συγκεκριμένα ευχαριστώ τους κ. Μπίλιο και Παπαδόπουλο αλλά ιδιαίτερα θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Άγγελο Μπούτα για τη στήριξη του. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35