social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κίνηση ουσίας με Καραγκούνη στην Κηφισιά

Κίνηση ουσίας με Καραγκούνη στην Κηφισιά

Ο  Θανάσης Καραγκούνης μετά την αποχώρησή του από τον Απόλλωνα Σμύρνης, θα ενισχύσει τη νεοφώτιστη Κηφισιά στη Super League 2

 

Η ανακοίνωση της ομάδας των βορείων προαστίων:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και της επίθεσης. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1991, διαθέτοντας σημαντική εμπειρία από τη Super League 1.

 

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ακαδημία Λαμίας, για να ακολουθήσει ο Ανδρούτσος Γραβιάς και ο Φωκικός. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Ατρομήτου για μία πενταετία, πριν ακολουθήσει η μεταγραφή στο εξωτερικό για λογαριασμό της PEC Zwolle (Ολλανδία), στην οποία έπαιξε για τέσσερα χρόνια. Με τον ολλανδικό σύλλογο πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2013/14. Το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα της Λαμίας, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μετράει 92 συμμετοχές στη Super League 1 με 6 γκολ και 1 ασίστ, όπως επίσης 3 συμμετοχές στο Europa League, στο οποίο έχει σκοράρει μία φορά. Έχει υπάρξει επίσης διεθνής με την Εθνική Νέων και την Εθνική Ελπίδων, καταγράφοντας 16 συμμετοχές και 2 γκολ. Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους για τη νέα σεζόν».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35