social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κούστας στο soccerlive: «Ο ενθουσιασμός που επιτάσσει η κατηγορία υπάρχει στην ομάδα μας»

Κούστας στο soccerlive: «Ο ενθουσιασμός που επιτάσσει η κατηγορία υπάρχει στην ομάδα μας»

Επέστρεψαν από την Δευτέρα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε λόγω της μεγάλης γιορτής της Παναγίας.

Το τεχνικό επιτελείο είδε όλους τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν ευδιάθετοι και έτοιμοι να αναχωρήσουν στις 23/8 για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στο ξενοδοχείο "Avaris" όπου θα είναι το... στρατηγείο της ομάδας θα καταλύσει ο σύλλογος των βορείων προαστίων προκειμένου να βάλει τα τελευταία κομμάτια από το τακτικό κομμάτι και να επιστρέψει έτοιμος για να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. 

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να δουλέψει με τον πλέον ιδανικό τρόπο και σε φουλ ρυθμούς.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι "κυανόλευκοι" θα κινηθούν για την απόκτηση ακόμη δυο ποδοσφαιριστών προκειμένου να κλείσει το ρόστερ τους και να ανεβάσουν περισσότερες στροφές, αφού θα έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός. 

Κατά τα άλλα, το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της Κηφισιάς, Νίκο Κούστα, που έσπευσε να σχολιάσει το πως κυλάει η προετοιμασία λέγοντας:

"Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές μου. Ο ενθουσιασμός που επιτάσσει η νέα κατηγορία υπάρχει και αυτό μας ικανοποιεί. Ευχή όλων να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35