social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο τραυματισμός Ποζατζιδη επισκίασε το φιλικό Κηφισιά-Χανια

Ο τραυματισμός Ποζατζιδη επισκίασε το φιλικό Κηφισιά-Χανια

Ισόπαλο δίχως τέρματα (0-0) έληξε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε η Κηφισιά, αυτή τη φορά με αντίπαλο τα Χανιά, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας μας πραγματοποίησαν οι Φελίπε Σόουζα Φερέριρα και Γιάννης Σωτηράκος, με την αναμέτρηση να στιγματίζεται από τον τραυματισμό του Λεωνίδα Ποζατζίδη στη διάρκεια του δεύτερου μέρους. Ο μέσος της Κηφισιάς χτύπησε στο γόνατο, με αποτέλεσμα να γίνει άμεσα αλλαγή από τον Νίκο Κούστα.

Την Κυριακή 29 Αυγούστου θα επιστρέψει στην Αθήνα, ενώ τη Δευτέρα 30 Αυγούστου θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η οποία χωρίστηκε σε δύο σαραντάλεπτα ημίχρονα, το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με αμφότερες τις ομάδες να έχουν καλές στιγμές, αλλά με τους δύο τερματοφύλακες να κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους. Στην επανάληψη, η Κηφισιά ήταν ανώτερη, πίεσε για το γκολ που θα της δώσει τη φιλική νίκη, αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία των νησιωτών.

Την Κυριακή 29 Αυγούστου, η ομάδα μας θα προπονηθεί το απόγευμα, συνεχίζοντας την προετοιμασία της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ενδεκάδα στο α’ μέρος: Μιχελής, Παυλάκης, Γκότοβος, Αρτυματάς, Πριόνας, Παπασάββας, Πρίτσας, Ντοριβάλ, Καλλέργης, Καραγκούνης, Τετέι.
Η ενδεκάδα στο β’ μέρος: Αντωνόπουλος, Εσλέρ, Σωτηράκος, Σμπώκος, Παπαγγελής, Τζέλη, Μιχόπουλος, Ποζατζίδης (60′ Τόλιος), Καλλέργης (60′ Φερέιρα), Γιαννιτσάνης, Κρητικός


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35