social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κούστας: Έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων

Κούστας: Έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων

Ο Νίκος Κούστας μίλησε για την κλήρωση της Κηφισιάς στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου αντίπαλος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής σεζόν θα είναι η Νέα Αρτάκη.

Περιμένουμε με μεγάλη προσμονή την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, έχοντας ήδη συμπληρώσει την όγδοη εβδομάδα προετοιμασίας. Είναι ένα παιχνίδι που περιμένουμε πώς και πώς.

Θεωρώ ότι είμαστε απόλυτα έτοιμοι σε κάθε επίπεδο, πόσο μάλλον για έναν θεσμό όπως το Κύπελλο Ελλάδας, όπου σε βάθος χρόνου υπάρχει η προοπτική να αντιμετωπίσουμε ομάδες της Super League 1. Αυτό από μόνο του καθιστά ιδιαίτερο το παιχνίδι της Κυριακής, με το κίνητρο να είναι πολύ μεγάλο. Η προσοχή μας βέβαια είναι αποκλειστικά στραμμένη στο παιχνίδι που έρχεται με τη Νέα Αρτάκη, την οποία θα αντιμετωπίσουμε με τον δέοντα σεβασμό.

Τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα και η ομάδα έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου τόσο σε τεχνικοτακτικό επίπεδο όσο και σε φυσική κατάσταση. Γι αυτό θεωρούμε ότι είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης” δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Κηφισιάς.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35