social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α ρε Αιγαλεάρα! Μάγκικη πρόκριση κόντρα στα Χανιά με 2-1 στην παράταση!

Α ρε Αιγαλεάρα! Μάγκικη πρόκριση κόντρα στα Χανιά με 2-1 στην παράταση!

Μια μάγκικη πρόκριση πανηγύρισε το Αιγάλεω στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρότι το Σίτι δεν αγωνίστηκε στη φυσική του έδρα (έπαιξε στο Γρηγόρης Λαμπράκης) κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1 κόντρα στα Χανιά, και να πάρει τη νίκη-πρόκριση αφού ισοφάρισε στην κανονική διάρκεια και με γκολ του Χοτζάλλι στο 93' της παράτασης έκαμψε την αντίσταση των Κρητικών.

Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη ήταν κατά κράτος καλύτερη, θυμίζοντας τις παλιές καλές εποχές όπου το Αιγάλεω είχε την κυραρχία ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το Αιγάλεω ήταν ανώτερο και δικαιούνταν την πρόκριση απέναντι στα Χανιά, καθώς εκτός από το πέναλτι του Τσιλιγκίρη και το γκολ του Χοτζάλλι στο 93' της παράτασης, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα που έχει βάλει υψηλούς στόχους για την Superleague 2.

Στο 22' ακυρώθηκε γκολ για τα Χανιά ως οφσάιντ, με τον Μπαϊροβιτς να υποδεικνύεται σε αντικανονική θέση, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 0-1 στο 38' με πέναλτι του Μπαϊροβιτς.

Στο β' μέρος το Αιγάλεω μπήκε αποφαισιστικά και έφερε το ματς στα ίσια με τον ίδιο τρόπο, όταν ο Τριμμάτης ανατράπηκε και ο Τσιλιγκίρης που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 1-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν έγινε η μεγάλη φάση του αγώνα, με τις δυο ομάδες να ολοκληρώνουν την κανονική διάρκεια με παίκτη λιγότερο. Στο 85' αποβλήθηκε λόγω έντασης στον αγωνιστικό χώρο ο Τριανταφυλλάκος για τα Χανιά και ο Τσιλιγκίρης για το Αιγάλεω.

Στην παράταση του αγώνα το Αιγάλεω κατάφερε με το... καλημέρα του α' μέρους να ανοίξει το σκορ, όταν ο Αναστασίου στο 93' βρήκε τον Χοτζάλλι, εκείνος κέρδισε την κόντρα με τον Κουτζαβασίλη και με πλασέ έκανε το 2-1.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

16' ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ. Ο Τσιλιγκίρης με μια φωτοβολίδα πήγε να νικήσει τον Κουτζαβασίλη που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

22' ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ. Τα Χανιά σκοράρουν στο 22' με κεφαλιά του Μπαϊροβιτς, όμως το τέρμα ακυρώνεται κατόπιν υπόδειξης του β' βοηθού, Πριόνα, για οφσάιντ.

27' Ο Τσιλιγκίρης γυρίζει τη μπάλα από δεξιά όμως ο Καββαδίας δεν μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

34' Ο Τριμμάτης πέρασε σαν σταματημένο τον αμυντικό των Χανιών, σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Πιαστόπουλο, με τον τελευταίο να βλέπει την ενέργεια του να καταλήγει στα χέρια του Κουτζαβασίλη αφού η μπάλα αντί για ευθεία πήγε παράλληλα.

38' ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑΕπιπόλαιο λάθος του Μαγκάκη με τον Κογιετέ να κλέβει τη μπάλα και τον αμυντικό του Αιγάλεω να τον ανατρέπει εντός περιοχής. Ο Λάμπρου καταλόγισε την εσχάτη των ποινών

39' Ο Μπαίροβιτς με πέναλτι ευστοχεί και κάνει το 0-1.

47' ΠΕΝΑΕΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ. Ο Τριμμάτης ανατράπηκε και ο διαιτητής καταλόγισε την άσπρη βούλα.

48' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ. Ο Τσιλιγκίρης ευστοχεί και κάνει το 1-1.

49' Ο Ζιούλης φαίνεται να κρατάει τον Σιαμπανίδη όμως ο Λάμπρου υποδεικνύει τη συνέχεια του αγώνα

50' Μεγάλη φάση για το Αιγάλεω. Ο Αναστασίου στρώνει έτοιμο γκολ στον Καββαδία που δεν βρίσκει τη μπάλα όπως θα ήθελε και περνάει παράλληλα με την εστία του Κουτζαβασίλη.

60' Σουτ Τριμμάτη μόλις άουτ.

66' Τεράστια ευκαιρία για το Αιγάλεω. Ο Αναστασίου μπήκε μέσα στην περιοχή και έκοψε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι όμως το πλασέ του Μπαρμπαρούση σταμάτησε στην αγκαλιά του Κουτζαβασίλη.

85' Ένταση στο Γρηγόρης Λμαπράκης και δυο αποβολές, μια για κάθε ομάδα. Τριανταφυλλάκος παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια για τα Χανιά και ο Τσιλιγκίρης για το Αιγάλεω

93' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ. Ο Χοτζάλλι γίνεται κάτοχος της μπάλας μετά την πάσα του Αναστασίου και προλαβαίνει την έξοδο του Κουτζαβασίλη και με ψύχραιμο πλασέ κάνει το 2-1.

ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης) Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Παπανικόλας, Βλάχος, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος (76' Σκεντεράι), Τσιλιγκίρης, Καββαδίας (67' Χοτζάλλι), Τριμμάτης (77' Καθάριος), Σαμπανίδης (59' Μπαρμπαρούσης).

ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος) Κουτζαβασίλης, Καμαρά, Κουγιετέ (59' Καψάλης), Ζιούλης, Παντεκίδης (59' Τσαμούρης), Βασιλακάκης (59' Τριανταφυλλάκος), Κάρλος (94' Πατάπης), Παναγιωτούδης, Βάρκας (68' Κολλάς), Βασιλόγιαννης, Μπαϊροβιτς (73' Βογιατζής).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35